De herfstvakantie komt eraan en dat betekent dat we weer tijd hebben voor een goed boek! En of het nu een zonnige of regenachtige herfstdag is, er is altijd een goed moment om een boek open te slaan. Wij zetten alvast de must-reads voor de herfstvakantie voor je op een rijtje.

Lawine gevaar – Suzanne Vermeer

Als je de boeken van Suzanne Vermeer kent, dan ben je vast en zeker ook fan van dit boek. Het boek is onwijs spannend, waardoor je het op een echte herfstdag in één ruk uitleest. Wil jij de allerbelangrijkste zaken uit het boek niet missen? Houd dan continue je gedachte erbij…

Waar gaat het over?

Chantal, een bekende strafrechtadvocate, wordt na het winnen van een zaak gestalkt. Om even te ontsnappen aan haar drukke werkleven en alles wat daarbij komt kijken, besluit ze om samen met haar vriend Niels een vakantie naar Zwitserland te boeken. Maar een week voordat ze vertrekken staat er ineens een meisje bij Chantal op de stoep…

Casa Ibiza – Linda van Rijn

Als je de cover van dit boek ziet, raak je gelijk in de vakantiesferen. Alleen daarom is het al een aanrader om het in de herfstvakantie te lezen en aan spanning is er in dit boek geen gebrek.

Waar gaat het over?

Na het overlijden van haar ouders besluit Anna samen met haar broer het familiehuis op Ibiza te verhuren. Ze reist met haar beste vriendin af naar het zonovergoten eiland om alles in orde te maken. Tijdens het opruimen van de villa, komen er veel herinneringen boven en vindt Anna een ketting die ze niet kent. De ketting blijkt van haar zusje te zijn, dat op haar negende in het zwembad van het vakantiehuis verdronk. Anne zit met een hoop vragen en komt terecht bij een oud-politieman, maar in plaats van geruststelling en antwoorden, leiden gebeurtenissen tot veel meer vragen.

Super de Luxe – Suzanne Vermeer

Houd je van vloggen en een beetje luxe? Dan is dit boek van Suzanne Vermeer een echte must-read. Alleen de cover en de titel van het boek nodigt al uit om te gaan lezen. Durf jij in het leven van Emma van Zomeren te duiken?

Waar gaat het over?

Emma is op vakantie aan de Franse Riviera en raakt bevriend met een Italiaanse tweeling. De twee zijn afkomstig uit een steenrijke familie en nodigen Emma uit mee te gaan naar Monaco, waar zij een penthouse hebben. Emma slaat dit aanbod niet af en wordt overspoeld door luxe. Wanneer zij op een dag wakker wordt is het penthouse leeggehaald en is er geen spoor meer van de tweeling te bekennen.

Helemaal het einde – Lisette Jonkman

Deze chicklit is een echte aanrader als je in een mum van tijd een boek wilt uitlezen. Na het lezen van de eerste pagina, kan je al niet meer stoppen en wil je meer te weten komen over het leven van Roxy.

Waar gaat het over?

Roxy is een 28 jarige leadzangers van een wereldberoemde rockband. Als haar beste vriendin plots overlijdt, gaat ze snel terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid. Ineens speelt haar leven zich weer af tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders. Het liefst zou Roxy weer terug gaan naar haar rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en daarbij heeft ze geen rekening gehouden met haar beste vriend van vroeger.