De leukste vakantiehuizen om je schoen in te zetten

Het is weer zover, Sinterklaas is in het land! We kunnen onze schoen weer gaan zetten voor de open haard. Niet alleen thuis komen de pieten door de schoorsteen, maar ook bij de Belvilla vakantiehuizen. Vier daarom gerust gezellig met het gezin Sinterklaas in een van de leukste vakantiehuizen om je schoen in te zetten. Deze huizen beschikken over de mooiste en gezelligste open haarden om knus met het gezin tijd te spenderen, cadeaus uit te pakken en te genieten van alle lekkernijen, zoals pepernoten, marsepein en mandarijntjes.

Het huis van Sinterklaas

Dit kan bijna geen toeval zijn! Vier Sinterklaas in deze vakantiewoning genaamd “Het Klaashuis”. Dit huis is gebouwd op landgoed “Het Hulsbeek”, waar je omringd wordt door een prachtige bosrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Op het landgoed is het bovendien één groot feest voor de kinderen! Hier ligt namelijk het grootste outdoor skateboardbaan van Europa, een trimbaan, een mountainbikeroute en een speelbos. Binnen is het huis in een prachtige Engelse stijl ingericht. Dit creëert, samen met de grote open haard, een echte knusse en winterse sfeer. Wil je buiten zitten in de winter, zonder het koud te hebben? Geniet dan van het overdekte terras met een open haard en terrasverwarmers. 

Bekijk hier dit Sinterklaas vakantiehuis

De leukste vakantiehuizen om je schoen in te zetten

Hoor de wind waait door de bomen

Altijd al eens Sinterklaas buitenshuis willen vieren? Dan is dit de ideale plek: in de bossen en vlak bij zee. Dit huis, gelegen in Bergen, is knus ingericht en heeft een open haard, die voor aangename warmte zorgt. Je voelt je hier meteen thuis! Maken de kinderen zich zorgen of de pieten wel weten dat jullie er zijn? Dan kunnen wij ze verzekeren dat zij maar al te graag door de ruime schoorsteen binnenkomen om een cadeautje in de schoen te leggen. 

Bekijk hier dit Sinterklaas vakantiehuis

De leukste vakantiehuizen om je schoen in te zetten

Het grote pietenhuis

Heb je een groot gezin? In dit vakantiehuis is er genoeg ruimte voor alle schoenen voor deze grote open haard! Je bevindt je in een grote vakantievilla, met een rustige ligging in een bosrijke omgeving. Hebben jij en je gezin behoefte aan beetje luxe? Dan zit je in deze villa met een jacuzzi en een sauna helemaal goed! De kinderen hoeven zich ook zeker niet te gaan vervelen dankzij de grote trampoline en speeltoestellen in de tuin. Is het te koud om lang buiten te spelen? Dan is er ook nog een biljarttafel en tennistafel aanwezig. 

Bekijk hier dit Sinterklaas vakantiehuis

De leukste vakantiehuizen om je schoen in te zetten

Zie ginds komt de stoomboot

Vier dit jaar Sinterklaas tussen de duinen in Noordwijk aan Zee! Met een beetje geluk zie je hier de stoomboot van Sinterklaas aankomen of vertrekken. In de tussentijd kan je je in deze grote villa heerlijk vermaken. In de tuin kom je tot rust door een rondje te wandelen om de grote zwemvijver of te ontspannen in de sauna of jacuzzi. De kinderen kunnen zich hier ook eindeloos vermaken in de grote tuin of door de duinen te verkennen. Vergeet ook niet om gezellig iets samen te doen, door bijvoorbeeld een lange strandwandeling te maken.

Bekijk hier dit Sinterklaas vakantiehuis

De leukste vakantiehuizen om je schoen in te zetten

Weet jij al hoe je dit jaar Sinterklaas viert? 

Wil jij dit jaar Sinterklaas op een unieke manier vieren? Verblijf dan in een van de leukste vakantiehuizen om je schoen in te zetten. Je maakt het een onvergetelijke belevenis voor de kinderen om het een keer buitenshuis te vieren. Ben je daarnaast  op zoek naar een knus ingericht huis? Dan zit je in deze vakantiehuizen voor de warme open haard zeker goed. De kinderen kunnen zich zowel binnen als buiten eindeloos vermaken. Ondertussen kan jij lekker uitwaaien aan het strand of door een boswandeling te maken. Zien de Sint en Piet jou deze decembermaand in een Belvilla vakantiehuis?

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Nederland