Belvilla vakantiehuizen woonboot

Aan de Amsterdamse grachten, heb ik heel mijn hart voor altijd verpand… Als je langs de grachten van Amsterdam loopt, heb je vast wel eens gezien dat er ontzettend veel leuke woonboten liggen. Hoe zou het toch zijn om hier te wonen? Dat kun je nu zelf ervaren in dit unieke vakantieverblijf! Ben jij benieuwd naar een vakantie op deze woonboot? Lees dan snel verder en kom alles te weten over deze bijzondere accommodatie.

Slapen op een woonboot

Overnachten op een woonboot is voor de meesten geen dagelijkse kost, en al helemaal niet op deze geweldige locatie in Amsterdam! Vanuit de woonboot heb je uitzicht op de rivier de Amstel en geniet je van de rust op het water. Op het terras is het dan ook heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje, terwijl je toekijkt hoe bootjes voorbij varen. Deze typisch Amsterdamse ervaring is er een om nooit te vergeten! Bovendien kom je op het gebied van comfort niks tekort. De woonboot is voorzien van een stijlvolle inrichting en voor de warme zomerdagen is er airconditioning aanwezig.

In de Amsterdamse grachten

De woonboot heeft uitzicht op de Berlagebrug en ligt in de Rivierenbuurt, gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school en mede ontworpen door bekende architecten zoals Michel de Klerk en Piet Kramer. De bekende Albert Cuypmarkt ligt op loopafstand. Kortom, je bevindt je op een geweldige locatie dicht bij het centrum van Amsterdam. Met het openbaar vervoer of te voet sta je zo midden in het centrum om al het moois van onze hoofdstad te verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Museumplein, voer de duiven op de Dam of ga shoppen op de P.C. Hooftstraat. 

Is deze woonboot in Amsterdam iets voor jou?

Is een verblijf op deze schitterende woonboot in Amsterdam iets voor jou? Grijp dan nu je kans en geniet van een unieke vakantie in deze accommodatie. Hier geniet je ongetwijfeld van een onvergetelijke vakantie in eigen land.

Bekijk hier deze woonboot in Amsterdam