Op vakantie gaan met je gehele familie of vriendengroep is natuurlijk super leuk. Wellicht is het dan lastig om een accommodatie te vinden waarin iedereen past aangezien het gaat om grote groepen. Daarom lichten we in deze blog 7 prachtige groepsaccommodaties uit waarin de gehele familie of vriendengroep gegarandeerd kan overnachten. Daarnaast hebben deze groepsaccommodaties ook nog eens veel beschikbaar in het najaar waardoor je meteen de vakantie met de hele groep kan plannen!

1. Unieke groepsaccommodatie in Enkhuizen

In het centrum van Enkhuizen ligt deze unieke groepsaccommodatie die geschikt is voor 32 personen. De accommodatie bestaat uit twee historische weeshuizen die verbonden worden door een algemene binnenplaats. Vanaf de accommodatie loop je zo de winkelstraten van Enkhuizen in. Verder zijn de weeshuizen chique ingericht. Deze accommodatie is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden door de centrale ligging midden in de stad.

Boek deze accommodatie hier

2. Villa Doornspijk

Deze villa is comfortabel ingericht en geschikt voor 30 personen. De woning ligt op een groot terrein wat omringd wordt door het bos. Dit is ook niet gek, aangezien de groepsaccommodatie vlak bij de Veluwe ligt. Vooral in het najaar zal dit zorgen voor prachtige beelden met gekleurde bladeren. Daarnaast zorgt de locatie van de villa ervoor dat er genoeg activiteiten te doen zijn rondom de villa. Maak een wandel of fietstocht of bezoek de historische dorpjes die vlakbij gelegen zijn. Maar ook in de villa is er genoeg te doen, aangezien de villa over vele speelvoorzieningen beschikt.

Boek deze accommodatie hier

3. Watermolen Vresse-sur-Semois

Deze oude watermolen dateert uit de 16e eeuw en is volledig gerenoveerd. De watermolen is geschikt voor 30 personen. Verder beschikt de groepsaccommodatie over een groot binnenzwembad, sauna en een grote tuin. De watermolen gelegen in een zeldzame en natuurlijke omgeving vol flora en fauna. De regio biedt 51 wandelroutes en 8 mountainbikeroutes in het heuvelachtige landschap. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen wanneer je met familie of vrienden deze accommodatie bezoekt!

Boek deze accommodatie hier

4. Boerderij Gooik

Deze boerderij is pas gerenoveerd waardoor het van binnen modern is ingericht. De boerderij beschikt over een prachtig binnenzwembad en is gelegen in een bruisende omgeving. Verder is de woning geschikt voor 36 personen. Natuur, landbouw, erfgoed en cultuur komen hier op een intense manier samen. Daarnaast zijn er in de regio prachtige bezienswaardigheden die zeker het bezoeken waard zijn. Een voorbeeld hiervan is brouwerij De Cam. Door de bruisende omgeving en het binnenzwembad zorgt dit ervoor dat er ook bij minder weer in het najaar genoeg te doen is.

Boek deze accommodatie hier

5. Château St-Jean

Château St-Jean dateert uit de 19e eeuw. Het kasteel is luxueus en elegant ingericht. Daarnaast biedt het kasteel ruimte voor zelfs 60 personen! Met een grote familie of vriendengroep kun je hierdoor zeker terecht bij Château St-Jean. Het kasteel beschikt verder over een binnenzwembad en sauna. Het gehele kasteel met tuin bevindt zich op een privé terrein van 1 hectare.

Boek deze accommodatie hier

6. Boerderij Libin Ardennen

Deze oude boerderij is de laatste jaren volledig gerenoveerd. De buitenmuren zijn de enige onderdelen die nog bewaard zijn gebleven van het oorspronkelijke gebouw. Momenteel is de boerderij modern ingericht met in bijna elke slaapkamer een privé badkamer. Tijdens de renovatie is geprobeerd om zoveel mogelijk gebruik te maken van hout waardoor deze groepsaccommodatie warmte uitstraalt. Hierdoor zal de oude boerderij zorgen voor een gezellige sfeer met de hele groep. Deze groep kan bestaan uit maximaal 38 personen.

Boek deze accommodatie hier

7. Vakantiehuis Rendeux

Dit luxe vakantiehuis beschikt over een binnenzwembad, sauna en bar. De groepsaccommodati is ideaal voor jong en oud. Er zijn namelijk verschillende activiteiten in en rondom het huis te vinden zoals poolbiljart, tafeltennis en tafelvoetbal. Daarnaast is de woning geschikt voor zelfs 48 personen waardoor je familie of vriendengroep hier gegarandeerd terecht kan! Verder bevindt het huis zich in het hart van de Ardennen waardoor het huis omringd is door een prachtig bos.

Boek deze accommodatie hier