De paasvakantie staat alweer voor de deur, heerlijk! Misschien heb je wel een hele week vakantie en anders heb je sowieso van een lang weekend vrij. Heb je al wat leuks op de planning? Wij hebben 5 leuke tips voor je op een rij gezet. Nu nog hopen op een beetje lekker weer en genieten maar!

Uitwaaien op het strand

Het is in april nog net even te koud om je handdoekje op het strand uit te rollen, maar het is vaak wel al heerlijk wandelweer! Met de wind in je haren stevig doorstappen naar een gezellige strandtent, om daar te genieten van warme chocolademelk met slagroom. Wil je de hond meenemen? Geen probleem, in april mogen de honden nog lekker los banjeren op het strand.

Bezoek een leuke stad (shoppen)

Bel een vriendin, stap in de auto en rij naar een leuke stad. Wat dacht je van Alkmaar, Utrecht of Den Bosch? Heerlijk rondslenteren, beetje shoppen en samen uiteten. Met een beetje geluk kun je zelfs al op het terras neerploffen en genieten van de eerste zonnestralen. Daar kan een mens toch blij van worden?!

Ga naar de bioscoop

Wanneer je het niet zo treft met het weer kun je altijd een leuke film kijken in de bioscoop. Heerlijk toch zo’n groot scherm en die meeslepende geluidseffecten? Net even wat spannender dan thuis voor de buis. Bij binnenkomst komt de geur van verse popcorn je al tegemoet, bestel er een lekker colaatje bij en je hebt weer een middag vol plezier. Ook leuk met de kids!

Blijf lekker thuis

Er gaat af en toe niks boven je eigen huisje en dat snappen wij maar al te goed bij Belvilla. Want eerlijk is eerlijk je kunt er alles doen wat je wilt: heerlijk uitslapen, uitgebreid ontbijten en filmmarathons houden in je pyjama. ’s Avonds haal je het gourmetstel van boven en ga je lekker lang tafelen met het hele gezin. Buikjes rond? Pak de gezelschapspelletjes erbij en probeer monopoly te spelen zonder ruzie 😉 Heerlijk toch zo’n vakantiedag?

Ga op vakantie

En last but not least: ga op vakantie! De zomervakantie is nog zo ver weg, dan is het toch heerlijk om er nu alvast even tussenuit te knijpen? Geniet alvast van het zalige weer in Spanje, Frankrijk of Italië en mocht je liever wat dichter bij huis blijven, kun je ook kiezen voor een vakantiehuis in de Belgische Ardennen of aan de Nederlandse kust. Kortom voor ieder wat wils!

Bekijk alle vakantiehuizen voor de paasvakantie