Kijk je ook zo uit naar het moment dat je weer zonder jas naar buiten kan, de vogels om je heen hoort fluiten en het zonnetje steeds feller begint te schijnen? Ik wel en daarom is de lente een van mijn favoriete seizoenen. Een groot voordeel is dat we in dit seizoen kunnen profiteren van onze extra vrije dagen. Weet jij al waar je naartoe wilt? Wij zetten graag de top 5 bestemmingen dicht bij huis voor de lente voor je op een rijtje:

1. Uitwaaien in Noord-Holland

In de lente is het goed vertoeven op de Noord-Hollandse stranden. Geniet van de eerste zonnestralen in Zandvoort, ontdek de gezelligste strandtentjes van Bloemendaal of maak eindeloze wandelingen over het strand van Bergen aan Zee. Natuurlijk zijn er in de buurt van je vakantiehuis in Noord-Holland ook genoeg mogelijkheden om lekker te gaan winkelen in de beste steden, zoals Amsterdam of Alkmaar.

2. Lekker actief in de Ardennen

De Ardennen zijn een fantastische plek in de lente. Maak met een groep vrienden, de familie of met z’n tweeën de mooiste kanotochten, neem je mountainbike mee en verken de bossen. Of bezoek de gezellige stadjes, zoals Durbuy en La Roche. Na een lange dag op pad te zijn geweest is het heerlijk om thuis te komen in je vakantiehuis in de Ardennen. Met wie ga jij hiernaartoe?

3. Eiland hoppen op de Waddeneilanden

Een verblijf op de Waddeneilanden wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet zomaar. De brede zandstranden, het relaxte eilandgevoel en de prachtige natuur maken je vakantie hier compleet. Daarnaast is het zelfs mogelijk om van eiland naar eiland te hoppen. Zo kun je in een korte tijd zowel Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog bezoeken.

4. Genieten in de Eifel

Ga jij liever de grens over tijdens je vakantie? Dan is de Eifel een echte aanrader in de lente. Deze regio beschikt namelijk over een prachtige natuur, waardoor het hier in de lente adembenemend mooi is. Daarnaast is het erg leuk om een bezoekje te brengen aan de vele burchten en kloosters in de regio of om te wandelen rondom de stuurmeren of in het bergachtige landschap. Staan jouw wandelschoenen en fiets al klaar?

Alle vakantiehuizen in de lente