+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

De beste vakantieparken in de Biesbosch

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Ontdek hier waarom National Park de Biesbosch zo populair is.

De Biesbosch is een van de 21 nationale parken van Nederland, die door de unieke ligging erg populair is voor toeristen. Bezoekers uit het binnenland als het buitenland komen graag naar deze plek. Belvilla heeft ruim 250 vakantiehuizen in de Biesbosch, van rustig gelegen natuurhuisjes tot luxe villa's op een vakantiepark. Een vakantie in de Biesbosch is erg populair voor watersporters, fietsers en wandelaars. Je kunt zowel fietsen, kano's als een boot huren op diverse plekken, zo hoef je alleen maar je koffer mee te nemen en volledig te genieten.

Vakantieparken in de Biesbosch

Met meer dan 150 vakantiehuizen gelegen op een vakantiepark in de Biesbosch, heeft Belvilla vast een zeker een vakantiehuis voor jouw. Hier vind je luxe chalets die van alle gemakken zijn voorzien, zodat je een onvergetelijke vakantie zult ervaren. Veel vakantiehuizen hebben een omheinde tuin zodat je jouw huisdier mee kunt nemen op vakantie. Op de meeste vakantieparken zijn er faciliteiten als restaurants, zwembaden, animatie en een speeltuin, zodat iedereen zich kan vermaken tijdens de vakantie. Kortom je zult tijdens je verblijf in een vakantiehuisje in de Biesbosch niets tekort komen.

Alle vakantieparken in de Biesbosch

Wat te doen in de Biesbosch

De beste manier om De Biesbosch te ontdekken is vanaf het water. Je kunt op diverse plekken een boot of kano huren om zelf de prachtige flora en fauna van de Biesbosch te ontdekken. Door de Biesbosch lopen ook goede fiets- en wandelpaden, voor als je liever vanaf het land dit geweldige nationale park wilt bewonderen. Vergeet niet om iets te eten en drinken mee te nemen, er zijn namelijk onderweg veel leuke picknickplekken te vinden. Bij het bezoekerscentrum de Biesbosch kun je plattegronden vragen van de wandel en fietspaden in de omgeving. Huur een goedkoop vakantiehuis of een luxe villa - de keuze is aan jou!

Bekijk alle vakantiehuizen in de Biesbosch

Leuke steden in de omgeving van de Biesbosch

In de omgeving van de Biesbosch heb je meerdere leuke plaatsen om te bezoeken. De meest populaire steden zijn Dordrecht, Rotterdam en Breda. Dordrecht ligt gelegen in het centrum van de Biesbosch en mag je dan ook absoluut niet overslaan. Dordrecht heeft een rijk verleden en is een van de oudste steden van Nederland. Laat je verassen door de grote verscheidenheid aan monumenten, musea, oude binnenstadshavens, fantastische pakhuizen en gezellige winkelstraten. Ook staat Dordrecht bekend om zijn grachten omringd door leuke en sfeervolle terrassen.

Alle vakantiehuizen in Dordrecht

Bezoek de havenstad Rotterdam

Voetgangers en fietsers kunnen vanuit de Biesbosch en Dordrecht de waterbus nemen richting de Erasmusbrug in Rotterdam. De vaart duurt zo'n ongeveer 1 uur de prijs voor een ticket ligt rond de 15 euro, voor je fiets hoef je niets te betalen. Erg leuk om de omgeving vanaf het water te verkennen, terwijl je onderweg bent voor een dagje. Rotterdam heeft veel te bieden voor alle leeftijden. Afgezien van de fascinerende haven, heeft Rotterdam ook een aantal fantastische architectuur zoals de moderne kubuswoningen en de Euromast-toren, maar de stad heeft ook een prachtige verscheidenheid aan musea, eetgelegenheden en activiteiten om van te genieten.

Alle vakantiehuizen in Rotterdam

Veelgestelde vragen over vakantiehuizen in de Biesbosch

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in de Biesbosch?

Belvilla heeft meer dan 250 vakantiehuizen in de Biesbosch.

Wat is de beste tijd voor een vakantie naar de Biesbosch?

De beste periode voor een vakantie naar de Biesbosch is van juni tot september.

Is de Kinderdijk dichtbij de Biesbosch?

De Kinderdijk is slechts 15 km vanaf het bezoekerscentrum de Biesbosch.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!