Veelgestelde vragen over vakantie in Rijeka
Wat is de beste tijd voor een bezoek aan Rijeka voor een vakantie?

Vakanties in Rijeka kun je het beste houden tussen de maanden april en begin juni, of tussen de maanden september en oktober, wanneer het weer mild is en er een grote verscheidenheid aan dingen te doen is.

Wat zijn enkele van de populaire activiteiten om van te genieten tijdens een vakantie in Rijeka?

Populaire dingen om te doen in Rijeka zijn de historische wijk en zijn vele kerken en monumenten bekijken, varen in de Kvarner Baai, reizen naar de stranden en eilanden van de Adriatische Zee, en de vele culturele evenementen, festivals en het nachtleven van de stad meemaken.

Waar vind ik een vakantiehuis in Rijeka?

In Rijeka vind je een grote verscheidenheid aan vakantiehuizen, van luxe appartementen en villa's tot meer betaalbare hostels en huisjes. Vakantiehuizen in de omgeving kun je vinden door op internet te zoeken, of je kunt een plaatselijk reisbureau om hulp vragen.

Wat voor soort eten kun je nuttigen tijdens een vakantie in Rijeka?

Fijnproevers komen naar Rijeka voor de verse vis en de authentieke Kroatische keuken. De stad heeft ook een ruime keuze aan restaurants die van alles serveren, van de Italiaanse tot de Aziatische keuken.

Is Rijeka een goede bestemming voor gezinnen?

Absoluut! Als stad die bezoekers van alle leeftijden genoeg te bieden heeft, is Rijeka perfect voor vakanties met het gezin.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020