Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla voegt bestemming Ierland toe en breidt aanbod verder uit

Nieuwe vakantiehuizen voorzien in behoefte aan beleving, dichtbij en tijd voor elkaar

Eindhoven, 12 Mei 2016

Vakantiehuizenexpert Belvilla heeft het relatief onontdekte Ierland, land van legendes, toegevoegd als 22e vakantieland in zijn aanbod. Daarnaast breidt de marktleider uit op bestaande bestemmingen met zo’n tweeduizend nieuwe woningen. Voor wat grotere reisgezelschappen, zoals drie generaties of bevriende gezinnen, is er nu nog meer keus in luxere groepshuizen, met name in België en Frankrijk. Ook de populaire bestemmingen Kroatië en de Nederlandse kust groeien fors. Met deze uitbreiding speelt Belvilla in op de wens van vakantiegangers die steeds meer kiezen voor dichtbij-bestemmingen, beleving en bewuste tijd met elkaar.

Voor iedereen een passend vakantiehuis

“We vinden het belangrijk dat onze gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten en dat begint bij het vinden van een passend vakantiehuis.”, aldus Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla. “Op basis van wensen van onze gasten kijken we continu hoe we hieraan kunnen bijdragen. Dat houdt voor ons vanzelfsprekend niet op bij het vinden van het juiste huis. Het gaat ook om de ervaring en beleving ter plaatse.”

Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla

Ierland betovert steeds meer mensen

Met de ruim dertig nieuwe vakantiehuizen in voornamelijk Zuid-Ierland kunnen gasten zich onderdompelen in deze relatief onontdekte vakantiebestemming. “Ierland weet steeds meer mensen te betoveren met zijn magische natuur en vele legendes. Mijn favoriete tv-serie Game of Thrones heeft niet voor niets dit mysterieuze land gekozen als opnamelocatie.”, meldt Eylard Wurpel. Belvilla biedt onder meer Ierse vakantiehuizen met historie, cottages en vrijstaande huizen rond Kenmare Bay.

Belvilla voegt bestemming Ierland toe

Duizend nieuwe huizen aan de Nederlandse kust

Vakantiegangers hebben al jaren een zwak voor de Nederlandse kust. Met toevoeging van duizend kusthuizen biedt Belvilla nu bijna 1.200 Nederlandse vakantiehuizen bij zee. Bijzondere nieuwe aanwinsten zijn onder meer diverse safari-lodges, strandhuisjes, een vroegere kustwachttoren en zelfs een kerkje.

Duizend nieuwe vakantiehuizen aan de Nederlandse kust, waaronder diverse safari-lodges

Steeds meer luxe voor groepen

“Tijd voor elkaar; dat is wat steeds meer mensen willen om de hectiek van het dagelijks leven even los te laten.”, zegt Eylard Wurpel. “Denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg met drie generaties of een stel bevriende gezinnen. We zien bovendien dat consumenten de voorkeur geven aan groepshuizen met een hoger comfortniveau. Met onze uitbreiding komen we hieraan tegemoet.” De nieuwe, luxere groepshuizen van Belvilla bevinden zich vooral in België en Frankrijk, en bestaan bijvoorbeeld uit villa’s, kastelen, vakwerkhuizen en vroegere watermolens.

De nieuwe, luxere groepshuizen bevinden zich vooral in België en Frankrijk, en bestaan bijvoorbeeld uit watermoles

Ruim twee keer zoveel Kroatië

Vakantieland Kroatië is bij Belvilla enorm populair. De komende zomer verwelkomt dit Zuid-Europese land ruim twee keer zoveel Nederlanders, wat het de grootste groeibestemming maakt onder Nederlandse Belvilla-boekers. Vakantiegangers hebben, naast het bestaande aanbod, nu ook de keuze uit ruim tachtig nieuwe vakantiehuizen in Kroatië.

Kroatië, de grootste groeibestemming van Belvilla voor de zomer, heeft ruim tachtig nieuwe vakantiehuizen

Meer informatie

Vakantiehuizen in Ierland: https://www.belvilla.nl/vakantiehuis-ierland
Vakantiehuizen aan de Nederlandse kust: https://www.belvilla.nl/vakantiehuis-nederlandse-kust
Groepshuizen: https://www.belvilla.nl/vakantiehuis-groepen
Vakantiehuizen in Kroatië: https://www.belvilla.nl/vakantiehuis-kroatie

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken