Het is weer tijd voor het jaarlijkse groepsuitje met je vrienden, collega’s of je familie. Lekker met elkaar een paar dagen erop uit om bij te praten, te lachen en genieten. Nog geen bestemming in je hoofd? Ga naar deze groepswoning in Haarlem!

Vlak bij Amsterdam ligt het altijd gezellige Haarlem. Een stad vol museums, lekkere restaurants en talloze winkelmogelijkheden. Het is daarom de ideale bestemming voor het jaarlijkse groepsuitje. Of je er nu naartoe gaat om musea te bezoeken, te shoppen of om lekker te eten, in Haarlem zit je goed. En Haarlem staat garant voor gezelligheid! Ook op een mooie zomerdag is Haarlem perfect. Het hippe strand van Bloemendaal of Zandvoort bevindt zich op fietsafstand. En wil je ook de steden in de buurt ontdekken? Een bezoek aan Alkmaar of Amsterdam is vanuit Haarlem goed te doen.

Groepsaccommodatie in Haarlem

Groepswoning in hartje Haarlem

Wij hebben dé perfecte  groepsaccommodatie in Haarlem! De woning is een schitterend historisch pand midden in de gezellige binnenstad van Haarlem en heeft ruimte voor ruim 53 (!) personen. En door de locatie zit je op loopafstand van winkels, barretjes en restaurants. Het is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen Haarlem.

Slapen in een bedstee in Haarlem

Slapen in een bedstee

De groepswoning heeft ruimte voor 53 (!) personen en nee, je zult niet met z’n allen in een ruimte slapen. Er zijn 12 unieke themakamers, voor 2, 3, 4, 8 of 14 personen waarvan 2 kamers een unieke bedstee hebben. Je kunt dus zelf kiezen met wie jij op de kamer wil slapen. Hoe vaak slaap je samen met zoveel andere op een kamer, bedenk maar eens hoe veel er gelachen gaat worden. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en het toilet deel je soms met een andere kamer.

Binnenplaats groepsaccommodatie Haarlem

Nederlandse gezelligheid

De eigenaar van deze woning is dol op planten, lokale kunst en Nederlandse vintage meubels en dat zie je ook terug in het interieur. In elk hoekje van het huis vind je die typische Nederlandse gezelligheid. En in dit huis kom je echt tot rust, want er is geen TV en WiFi in de slaapkamers te vinden. Kun je echt niet zonder internet? Dan is er voor de internetliefhebbers gratis WiFi in de woonkamer – maar wij denken dat het veel gezelliger is om met zijn allen te kletsen of leuke bordspelletjes te spelen.

Hollandse gezelligheid

Eigen bar en keuken

Bij de woning zit ook een ruime keuken met een bar. Je kunt ervoor kiezen om zelf een lekkere maaltijd te bereiden maar je kunt er ook voor kiezen om ontbijt, lunch en diner te laten regelen door de eigenaar. Alle maaltijden worden met lokale producten en veel liefde bereid. Ook organiseert de eigenaar van deze vakantiewoning fietstochten én kun je bier proeven bij een lokale bierbrouwer, hoe leuk is dat? Mocht je met de hele groep willen vergaderen, ook dat is mogelijk. Deze groepsaccommodatie heeft een vergaderzaal waar je gebruik van kunt maken.

Haarlem stad

Uitstapjes in Haarlem

Omdat dit vakantiehuis in het midden van het centrum ligt, vind je de meeste activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Zo kunnen jullie het historische hart van Haarlem bezoeken: de Grote Markt met de Grote Kerk. Of bewonder de stad vanaf het water met een boottocht over rivier het Spaarne en de grachten. Lekker weer? Pak de fiets, ga richting het strand en geniet van de strandtentjes of maak een wandeling door de duinen. Zijn er liefhebbers van bier bij of hebben jullie dorst gekregen van al het bezichtigen? Ga dan langs bij de Jopenkerk. Deze voormalige kerk is omgebouwd tot brouwerij, grand café en proeflokaal. Hier geniet je van een lekker Jopenbiertje!

Bekijk deze groepswoning in Haarlem

Bekijk alle vakantiehuizen in Haarlem