Meer vakantiebeleving en een frisse uitstraling

Belvilla blog oude stijl

De oude blogopmaak verdient na twee jaar bloggen verfrissing

Het is je misschien al opgevallen: we hebben de blog van Belvilla een nieuw design gegeven. Na twee jaar bloggen vonden we het hoog tijd voor een frisse uitstraling en meer vakantiebeleving in de stijl van Belvilla. Wat vind je ervan?

Zo’n volledig nieuw design verzorg je niet in één dag, zou je denken. Natuurlijk hebben we een periode vooraf gebruikt om voorbereidingen te treffen, zoals het kiezen van de mooiste opmaak en nagaan of deze ook voor ons passend is. Het echte omzetten hebben we in één dag gerealiseerd tijdens onze zogenaamde Hack Up. Afgelopen dinsdag zonderden we ons af met een team om alle posts op de Belvilla-blog in één dag in de nieuwe opmaak te presenteren. Gedachten op nul en aan de gang. Teksten controleren, opmaak checken en ook een update van de foto’s, zodat ze nu nog mooier in beeld komen. Een plaatje zegt ten slotte meer dan duizend woorden.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Toch blijft het dan spannend als je echt overgaat naar het nieuwe design. De eerste reacties zijn gelukkig erg positief. Nu gaan wij verder met finetunen. Laat die tips en suggesties dus maar komen!

Vernieuwde Belvilla-blog

Geconcentreerde blikken om alle controles door te lopen

De-omschakeling_Belvilla blog vernieuwd_Belvilla vakantiehuizen

Het moment supreme: met één druk op de knop gaat de Belvilla-blog over naar het nieuwe design