We kunnen ons voorstellen dat je al goed aan het nadenken bent over je zomervakantie. Wordt het dit jaar een bestemming dicht bij huis of wil je uren rijden of vliegen om vervolgens te genieten van Zuid-Europese temperaturen en lekkernijen? Natuurlijk begrijpen we dat deze keuze al enorm lastig is, maar dan moet je ook nog eens een verblijf kiezen… En daar helpen wij je natuurlijk graag mee! Ontdek hieronder de vijf mooiste vakantiehuis aan zee.

1. Zonnen aan de Costa Blanca, Spanje

Valencia is een fantastische bestemming voor jong en oud! Dit vakantiehuis ligt op loopafstand van het strand en beschikt over een heerlijk privézwembad. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om even af te koelen. Daarnaast kun je ook nog een bezoekje brengen aan natuurpark ‘Las Salinas’ waar prachtige flamingo’s te spotten zijn.

Bekijk dit vakantiehuis

2. Relaxen in Aquitaine, Zuid Frankrijk

Wauw! Hier kun je zeker wel een paar weekjes doorbrengen. Duik in het zwembad, neem plaats met een cocktail in je hand op een van de ligbedjes of maak een wandeling van 500m naar de zee. De zomer was nog nooit zo fijn!

Bekijk dit vakantiehuis

3. Vier de zomer met een groep in Puglia, Italië

Dit groepshuis is geschikt voor maar liefst 11 personen! Plons in het zwembad of geniet van het adembenemende uitzicht op zee. Rondom dit vakantiehuis hoef je je geen moment te vervelen. Ga een dagje naar Lecce of ga heerlijk stappen in Gallipoli.

Bekijk dit vakantiehuis

4. Romantische zomervakantie in Bergen, Nederland

Wil je er lekker met z’n tweeën tussenuit? Bekijk dan eens dit knusse vakantiehuis in Bergen. In de omgeving zijn prachtige wandelroutes en fietstochten te verkennen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op je fiets te springen naar het strand. Heerlijk toch die zilte zeelucht?

Bekijk dit vakantiehuis

5. Ultieme rust in West Vlaanderen, België

In deze luxe villa voor 4 personen ontbreekt het je aan niets! Koel lekker af in de jacuzzi of ontspan even helemaal in de gezellige tuin. Ben je toch een beetje op zoek naar drukte? Ontdek de levendige badplaats Oostende. Met mooi weer is het heerlijk om een duik in zee te nemen of over de boulevard te wandelen.

Bekijk dit vakantiehuis

Alle vakantiehuizen aan zee