Als je dit jaar met de auto op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk het liefst zo goedkoop mogelijk tanken. Want geef nou toe… Jij geeft toch ook liever geld uit aan leuke activiteiten of een heerlijk diner op jouw bestemming? Met onderstaande tips zorg je ervoor dat je nooit te veel geld uitgeeft onderweg naar het vakantieland.

Maak een tussenstop in Andorra

Ben jij onderweg naar het Zuiden van Frankrijk of naar Spanje? Stop dan vooral even in Andorra. Dit kleine plaatsje staat namelijk met stip op één als je goedkoop in Europa wilt tanken. En als je er dan toch bent, kun je ook nog even profiteren van taxfree shopping!

Maak een leuke tour door Luxemburg

Wil je goed voorbereid op vakantie naar Frankrijk? Zoek dan eens de tankstations in Luxemburg op. Hier kun je namelijk voor een appel en een ei tanken, waardoor je op vakantie nog veel meer leuke dingen kunt doen!

Jodelahiti! In Oostenrijk moet je zijn

Ben jij een echte Oostenrijk liefhebber of maak je graag onderweg naar Italië een tussenstop? Laat je dan eens verrassen door de bijzonder lage brandstofprijzen! En er is toch niets fijner dan tanken met uitzicht op de mooiste bergen?

Denk eens aan een vakantie in Kroatië

Kroatië is een fantastisch vakantieland voor jong en oud. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige natuur tijdens een stevige wandeling of kom even helemaal tot rust op de fijne stranden. Natuurlijk is dit niet het enige wat Kroatië mooi maakt, want ook in dit land zijn de benzineprijzen zéér aantrekkelijk!

Vive la France

Frankrijk is een populair vakantieland en dat is natuurlijk niet zomaar. Naast prachtige stranden, heerlijk eten en een mooie natuur, staat dit land ook bekend om de lage brandstofprijzen. Ideaal als je in Frankrijk verblijft of als het een doorreisbestemming is.

Tip: Tank vooral de auto niet aan de snelweg, maar rijd een klein stukje het dorpje of de stad in. Meestal schelen de brandstofprijzen hier enorm met die van de tankstations aan de snelweg!