Het leven is een feestje, maar je moet natuurlijk wel zelf de slingers ophangen! Er valt altijd wel iets te vieren en dat is natuurlijk een goede reden om op vakantie te gaan. Een bruiloft, jubileum, reünie bijvoorbeeld. Of tijdens de feestdagen, om er even lekker tussenuit te zijn met familie of vrienden. Er zijn tegenwoordig genoeg redenen te bedenken om er even tussenuit te gaan! En zeg nou zelf… Jij bent toch ook wel weer eens toe aan een (korte) vakantie?

Bruiloft in het buitenland

Het wordt steeds populairder: trouwen in het buitenland. Misschien hebben jij en jouw partner een speciale herinnering aan een bepaalde plek of wil je graag mooi-weer-garantie op deze bijzondere dag in jouw leven! Vrienden en familie wil je er natuurlijk ook bij hebben op dit unieke moment. Wil je je vrienden ook tijdens de huwelijksreis niet missen? Huur dan een groepsaccommodatie op een prachtige plek en maak van jouw buddymoon een vakantie om nooit te vergeten!

Vakantie met vrienden met Belvilla vakantiehuizen

Een reünie met vrienden

Heb jij je studievrienden, oude buren, hockey- of voetbalteam al iets te lang niet meer gezien en gesproken? Of ben je er aan toe om eens lekker op pad te gaan met de mannen of juist met de meiden? Trommel al je vrienden op en organiseer een gezellige reünie. Even weg van alles, zodat je gezellig kunt bijpraten en de afgelopen jaren kunt inhalen. En waar kan dat beter dan op een prachtige vakantiebestemming?

Kerst vieren op vakantie met Belvilla vakantiehuizen

De feestdagen vieren op vakantie

Tijdens de feestdagen, zoals Pasen, Kerstmis en oud en nieuw, is er natuurlijk al genoeg te vieren, maar heb je er al wel eens over nagedacht om dit op een andere bestemming te doen? Zoek de zon op in het extra lange paasweekend of kies voor sneeuwzekerheid en geniet van een witte kerst. Of begin het nieuw jaar op een droombestemming. Zo maak je van de feestdagen een unieke belevenis. Weer eens iets anders dan het traditionele kerstdiner bij oma of bij je vrienden op de bank tijdens oud en nieuw.

Vier oud & nieuw tijdens een vakantie met Belvilla

Vier je verjaardag in stijl

Wil je jouw verjaardag eens op een andere manier vieren dan met een kringetje van familie en vrienden in de woonkamer en een schaal met augurk, plakjes worst en kaasblokjes in het midden? Kies dan voor een bestemming die jou gelukkig maakt en ga er even lekker tussenuit! Zo zorg je voor een frisse start van een nieuw levensjaar. En natuurlijk mag een lekker taartje niet ontbreken, maar ook een Portugese pastel de nata, overheerlijke Franse patisserie of een Sachertorte uit Oostenrijk maken de dag extra feestelijk. 

Verjaardag vieren op vakantie met Belvilla

Gewoon, omdat het kan!

Natuurlijk hoef je niet altijd een speciale gelegenheid te hebben om op vakantie te kunnen. Ook kleine geluksmomentjes, zoals het aanbreken van een nieuw seizoen, een zonnige periode of wat quality time met je partner, gezin of vrienden, zijn een goede reden om samen vakantie te vieren. Wacht daarom niet op het perfecte moment en boek nu die vakantie waar je al zo lang mee in je hoofd loopt!

Op vakantie met vrienden in een Belvilla vakantiehuis

Waar ga jij jouw vakantie vieren?

Heb jij al bedacht wat jij gaat vieren tijdens je vakantie en waar deze feestelijke vakantie gaat plaatsvinden? Belvilla heeft accommodaties in alle soorten en maten op bestemmingen door heel Europa. Denk bijvoorbeeld aan het zonnige Spanje, sfeervolle Oostenrijk of het veelzijdige Kroatië. Waar je ook heen gaat, met het juiste gezelschap is jouw vakantie altijd een feestje!

Bekijk hier alle vakantiehuizen van Belvilla