Belvilla zet onbemande vliegtuigjes in

AT-5761-04_drone_2_Chalet-Sonnberg_Belvilla vakantiehuizen

Belvilla zet drones in voor betere huisfotografie

Als je een vakantiehuis huurt, wil je vooraf weten wat je ter plaatse kan verwachten. Daarom geven wij van onze vakantiehuizen eerlijke, uitgebreide informatie in woord en beeld. Denk bijvoorbeeld aan de ligging van iedere vakantiewoning in Google Maps. Om je nog beter te informeren, zetten we nu zelfs drones in. Met deze onbemande vliegtuigjes maken wij luchtfoto’s die je heel veel meer laten zien van de ligging van het vakantiehuis. Dat is vooral erg handig wanneer een vakantiehuis op een lastig te fotograferen locatie staat.

Bergwoning vanuit vogelperspectief

Ons team in Oostenrijk maakt regelmatig gebruik van een drone voor een goede beeldpresentatie van onze berghuizen. Wanneer een vakantiewoning tegen de berghelling ligt, is het namelijk best lastig om vanaf de grond een goede buitenfoto te maken. Ze sturen nu eenvoudig zo’n onbemand vliegtuigje de lucht in voor prachtige foto’s van bovenaf.

Een voorbeeld daarvan zie je bij Chalet Sonnberg in Maria Alm. Nu we foto’s van de drone hebben toegevoegd aan de huispresentatie, krijg je een veel beter beeld van het huis en de directe omgeving. Wat vind je ervan?

AT-5761-04_grond_Chalet-Sonnberg_Belvilla vakantiehuizen

Vanaf de grond zie je eigenlijk niet zoveel van dit bergchalet

AT-5761-04_drone_Chalet-Sonnberg_Belvilla vakantiehuizen

De luchtfoto van de drone geeft je veel meer informatie over Chalet Sonnberg

Geen piloot meer nodig

Waar je vroeger met een bemand vliegtuig de lucht in ging voor foto’s van bovenaf, kun je nu dus relatief eenvoudig en bovendien voordelig met een drone luchtfoto’s maken. Het resultaat hiervan zie je ook bij ‘Het Mooiste Huis van Twente’. Vanuit de lucht krijg je pas echt een goed idee hoe mooi dit vakantiehuis aan het water ligt.

NL-7676-01_grond_Het-Mooiste-Huis-van-Twente_Belvilla vakantiehuizen

Zo’n foto over het water geeft natuurlijk een mooi plaatje, maar vertelt nog niet alles

NL-7676-01_drone_Het-Mooiste-Huis-van-Twente_Belvilla vakantiehuizen

Vanuit de lucht krijg je pas echt een goed beeld van dit vakantiehuis en de omgeving