Geniet jij ook altijd zo van een vakantiehuis met een grote tuin? Vanuit de openslaande deuren loop je zo het terras op waar jij geniet van een hapje en drankje terwijl je kinderen en hond heerlijk rondrennen. Zoek je nog een vakantiehuis tijdens Pasen? Een vakantiehuis waar je samen met het hele gezin kunt ontbijten, spelletjes kunt spelen en natuurlijk paaseitjes kunt gaan zoeken in de tuin? Wij hebben een aantal huizen voor je op een rijtje gezet met omheinde tuin die nog beschikbaar zijn met Pasen.

1. Ruime chalet midden in de natuur

Dit chalet is gelegen in België midden in de natuur, zowel binnen als buiten heb je alle ruimte. Het interieur is sfeervol en is ingericht met een houtkachel voor de koudere dagen. Geniet samen met het hele gezin van een uitgebreid paasontbijt aan de lange eettafel. Voor de kinderen is er alle ruimte om de omheinde natuur te ontdekken of trek er met z’n alle opuit en ontdek de verschillende wandel- en fietstochten. Bij het verblijf krijg je gegarandeerd een vrij vakantiegevoel!

Bekijk het vakantiehuis

2. Sfeervolle boerderij

Heb je een grote familie en wil je er met z’n alle even tussenuit? Deze sfeervolle boerderij ligt midden in het prachtige Brabantse landschap vlak bij Breda. Een tripje naar Breda om te winkelen mag natuurlijk niet ontbreken. Wanneer je het vakantiehuis binnenstapt merk je meteen dat het huis rust uitstraalt. Ontdek samen de mooie omgeving per fiets of lopend en geniet van alles dat Brabant te bieden heeft. In dit vakantiehuis is er ruimte voor 20 personen en leuk nieuws: je huisdier mag ook mee!

Bekijk het vakantiehuis

3. Gemoderniseerd boerderijhuis in Ouddorp 

Dit vakantiehuis was voorheen een boerderij die in 2018 volledig is gemoderniseerd. Sla de terrasdeuren open en geniet van de ruime tuin met veranda waar je heerlijk kunt genieten. De tuin biedt een oase van rust. Je hoort de vogeltjes fluiten en je kunt de gehele dag genieten van de zon. De tuin is ideaal voor het paasweekend, er zijn genoeg verstopplekken voor de paaseitjes, laat iedereen maar lang zoeken! Wat ook fijn is, is dat het vakantiehuis op fietsafstand van de Noordzee is.

Bekijk het vakantiehuis

4. Authentieke woning in de Ardennen

Ben je gek op knusse en authentieke huizen? Dan is deze woning perfect voor jou! De buitenkant belooft al veel maar zodra je een stap binnen zet, word je alleen maar vrolijker. Dit vakantiehuis heeft ruimte voor 6 personen en heeft de perfecte sfeer voor het hele gezin. Wanneer de ouders zich uitleven in de keuken voor een heerlijk paasdiner kan er in de lange, mooi aangelegde tuin genoten worden van de rust en ruimte. Én eventueel het verstoppen van de paaseieren. Aan het einde van de tuin heb je uitzicht op weides, hier lopen soms wat ezeltjes om de Ardennen beleving helemaal compleet te maken.

Bekijk het vakantiehuis

5. Knusse chalet in Noord-Brabant

Altijd al een keer willen verblijven in een omgeving boordevol wandel- en fietstochten? Dit chalet ligt in het mooie natuurpark: de Maashorst. In de ruime tuin hebben de kinderen alle ruimte om te spelen en de paaseitjes te zoeken. Bij het chalet is een boerderij gelegen, deze is van de eigenaren. Hier kunnen verschillende boerderijdieren geknuffeld en gevoerd worden. Naast de tuin is er in de streek ook van alles te doen, voor iedereen in het gezin is er wel iets. Een voordeel aan dit chalet is dat je ook je eigen huisdier mee mag nemen, ook hij kan dan genieten van de omgeving en zich helemaal uitleven.

Bekijk het vakantiehuis

Bekijk alle vakantiehuizen met Pasen