Blue monday

Het is weer zover, Blue Monday staat voor de deur. Deze dag staat bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Alle feestdagen zijn weer achter de rug, het normale leven is weer begonnen en je realiseert je dat je goede voornemens alweer hebt laten varen. Ook de koude dagen zijn nog niet voorbij en eigenlijk ben je wel weer toe aan de zomerse dagen op het terras onder het genot van een lekker drankje. Hoe ga jij deze deprimerende dag doorkomen? Geen zorgen! Wij hebben drie tips voor je op een rijtje gezet om van Blue Monday toch een leuke dag te maken!

1. Pak de goede voornemens weer op

Ben je toch niet zo vaak naar de sportschool geweest als dat je je had voorgenomen of is je gezonde eetpatroon langzaam weer verdwenen uit het dagelijks leven? Ga dan niet bij de pakken neerzitten, maar pak ze gewoon weer op en probeer het opnieuw! Stel jezelf duidelijke, haalbare doelen, zodat het makkelijker is om deze vol te houden. Denk bijvoorbeeld aan ‘Vanaf nu wil ik twee keer per week sporten’ in plaats van ‘Ik wil vaker sporten’ of maak van ‘Ik wil meer van het leven genieten’ een voornemen zoals ‘Ik wil minimaal één keer per week iets gezelligs doen met mijn vrienden of familie’.

2. Trommel je vrienden op

De beste manier om van een ongezellige maandag iets leuks te maken is natuurlijk met vrienden! Organiseer een spelletjesavond, ga samen die ene film kijken die jullie al tijden willen zien of maak er een culinaire avond van met lekkere hapjes. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk! Want zeg nou zelf, hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch?!

3. Boek een vakantie

Als je dan toch je beste vrienden hebt opgetrommeld voor een gezellig avondje is het misschien ook eens tijd om die lang geplande vakantie echt te gaan boeken. Dromen jullie al jaren van een zonvakantie in het zuiden van Europa of willen jullie juist op avontuur in de Ardennen, maar komt het er nooit van? Wacht dan niet langer en maak van deze veelbesproken ideeën dan een echt vakantieplan! Vooruitkijken op een leuke vakantie maakt de dagen namelijk een stuk leuker! En nog leuker, bij Belvilla maak je nu kans op een reischeque van maar liefst €250,-!*

Hoe doe je mee?

Zorg jij ervoor dat Blue Monday een leuke dag wordt voor een van jouw vrienden? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op een mooie reischeque ter waarde van €250,-. Met een beetje geluk wil deze persoon wel samen met jou op vakantie. Check onze winactie op Facebook of Instagram en tag iemand die toe is aan vakantie!

Doe mee!

Actievoorwaarden

 • Je kunt aan de actie deelnemen op 20 januari 2020 tussen 07:00 – 23:59 uur op onze Facebookpagina en Instagram
 • Bij deelname maak je kans op één vakantiecheque van €250 voor de persoon die is getagd
 • Verblijfsperiode is vanaf 1/2/2020 tot 31/12/2020
 • De uiterlijke boekingsdatum is 30/9/2020
 • Te gebruiken op ons volledige aanbod (met uitzondering van vakantieparken)
 • Bij een minimale besteding van €750
 • De vakantiecheque kan niet worden gebruikt voor reeds gemaakte boekingen
 • De vakantiecheque is niet inwisselbaar voor contanten
 • De vakantiecheque kan slechts 1 keer gebruikt worden
 • De winnaar wordt bekendgemaakt op 21 januari 2020
 • De persoon die getagd is ontvangt de vakantiecheque
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
 • Belvilla medewerkers, familie van Belvilla medewerkers en Belvilla huiseigenaren zijn uitgesloten

Bekijk al onze vakantiehuizen