+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis Nedersaksen - krijg 20% korting

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Alle bestemmingen in Nedersaksen

Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro

Lees meer
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren voor je volgende vakantie én profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen! Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Nedersaksen

Ervaar prachtige landschappen vanuit een vakantiehuis in Nedersaksen, in Duitsland ook wel Niedersachsen genoemd. Of je nu een natuurliefhebber of waterfanaat bent Belvilla heeft gegarandeerd een vakantiehuis in Nedersaksen dat bij je past!

Geniet van flora en fauna vanuit een vakantiehuis in Nedersaksen

De twee nationale parken die Niedersachsen bezit zijn adembenemend. Het Nationaal Park "Wattenmeer" met zijn eindeloze kwelders, duinen en zandbanken is het leefgebied van zeehonden, mosselen, krabben en zeldzame vogelsoorten. Heel anders is het romantische Nationaal Park Harz - een gebergte met uitgestrekte wouden en glasheldere meren. Ontdek de vele gezichten en mogelijkheden van het Duitse landschap tijdens een verblijf in een van de vakantiehuizen in Nedersaksen.

Verblijf in Nedersaksen in een vakantiewoning aan het water

Langs grote en kleine rivieren die door Nedersaksen stromen vind je een tal van watersportmogelijkheden. Vanuit een vakantiehuis in Nedersaksen kun je zowel op rivieren, kanalen, uitgestrekte meren, de ruwe Noordzee of de Oost-Friese eilanden watersporten. Overal waar je kijkt zie je hier kano's, waterski's, surfplanken en boten. Kortom, Nedersaksen biedt alle mogelijkheden tot een onvergetelijke vakantie aan het water!

Geniet van de vele musea en middeleeuwse markten

Ontdek de Duitse cultuur tijdens je vakantie in Nedersaksen, en geniet van vele uitstapjes in de Nedersaksische steden. Zo vind je hier naast musea, kunsthallen en galeries ook culturele evenementen als de traditionele schuttersfeesten, middeleeuwse markten, vuurwerkspektakels en sfeervolle markten. Een typerend kenmerk voor deze regio zijn de zo'n 800 water- en 600 windmolens. Veel van deze molens zijn liefdevol gerestaureerd en kunnen worden bezichtigd. Kortom vanuit een vakantiehuis in Nedersaksen hoeft je je geen moment te vervelen.

Breng een bezoek aan de hoofdstad van Nedersaksen Hannover

Tijdens je vakantie in Nedersaksen mag een bezoek aan de hoofdstad van deze regio Hannover niet ontbreken. Hannover heeft een historische binnenstad met een aantal mooie gerestaureerde kerken. Tot de belangrijkste attracties van Hannover wordt de Grosser Garten van Herrenhausen gerekend. Het park is geheel aangelegd in barokstijl. Verder staat de stad bekend om haar industriebeurzen die regelmatig gehouden worden in de Hannover Messe. In het jaar 2000 werd in Hannover de 32e universele wereldtentoonstelling Expo2000 gehouden, Hannover was hiermee de eerste en enige Duitse stad waar deze tentoonstelling ooit heeft plaatsgevonden. Maak je vakantie in Nedersaksen compleet en laat je verrassen door deze veelzijdige stad!

Alle vakantiehuizen in Nedersaksen

Veelgestelde vragen over een vakantie in Nedersaksen

Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌huisjes‌ ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ in Nedersaksen?‌ ‌

In Nedersaksen kun je kiezen uit 150+ Belvilla huisjes.‌ ‌

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ in Nedersaksen?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ in Nedersaksen moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Nationaal Park Harz, See Goslar, Braunschweig, het Kasteel van Celle, Hannover en Slot Mariënburg.

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ in Nedersaksen zeker‌ ‌doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ ‌in Nedersaksen ‌die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌Musea bezoeken, Nationale Parken verkennen, inkopen doen op middeleeuwse markten, watersport.

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌in Nedersaksen ‌absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In Nedersaksen kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ Arme ritter, appelsoep, welf pudding, paling en boekweitpannenkoeken.‌ ‌

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar‌ Nedersaksen?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌wilt‌ ‌naar‌ Nedersaksen,‌ ‌kun‌ ‌je‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌gaan‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌periode‌ ‌van maart tot en met juni.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring