Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Vlieland?

Op zoek naar een vakantiehuis in Vlieland? Belvilla heeft meer dan 250 vakantiehuizen in en rond Vlieland. Van een comfortabel chalet op wandelafstand van het strand tot een landelijke hoeve opgedeeld in verschillende appartementen.

 

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje in Vlieland?

De goedkoopste vakantiehuisjes in Vlieland en rond Vlieland kosten ongeveer 20 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis in of rond Vlieland oplopen tot duizenden euro's. Denk dan aan grote rietgedekte villa's met zwembad, sauna, etc.

 

Welke activiteiten zijn er in de zomer in Vlieland?

Vlieland kent twee keer zoveel zonuren als de rest van Nederland. In Vlieland kun je daarom natuurlijk volop genieten van de zon, de zee, het strand en de duinen tijdens de zomer. Vlieland is het kleinste en meest afgelegen waddeneiland en tijdens de zomer kun je er fietsen op een uitgebreid netwerk van fietspaden op het eiland. 

 

Welke activiteiten zijn er in de winter in Vlieland?

Ook in de winter is Vlieland leuk om op vakantie te gaan. Tijdens de winter kun je in Vlieland volledig tot rust komen door lange winterwandelingen te maken op het strand en door de duinen. In de winter krijgen zeehonden op de Waddeneilanden hun jongen en kun je ze vaak (van veraf) spotten in het oosten van het eiland. 

 

Wat zijn typische gerechten in Vlieland?

Wat zijn typische streekgerechten om te eten in Vliesland? Na een lange strandwandeling kun je genieten van Vlielandse duimpjes, Vlielands roomboterkoekje gevuld met hele amandelen en anijszaadjes. Van boerenlandbrood tot Hollandse scharretjes, in Vlieland kun je lekker uit eten in leuke restaurantjes in en rond de haven van Vlieland.

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020