Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla op Texel?

Op zoek naar een vakantiehuis in Texel? Belvilla heeft meer dan 100 vakantiehuizen op het eiland Texel. Van een verzorgd appartement niet ver van het strand en ze op Texel tot vrijstaande luxe  villa met zes badkamers Villapark De Koog.

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje op Texel?

De goedkoopste vakantiehuisjes op Texel kosten ongeveer 20 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis op Texel oplopen tot duizenden euro's. Denk dan aan grote villa's met zwembad, sauna, etc.

Welke activiteiten zijn er in de zomer op Texel?

Op het waddeneiland Texel kun je natuurlijk genieten van het strand tijdens de zomer. Texel heeft ruim 30 kilometer strand. Tijdens de zomer kun je heerlijk op een terrasje zitten en genieten van alle evenementen. Het eiland Texel heeft de meeste zonuren en de minste regen van Nederland.

Welke activiteiten zijn er in de winter op Texel?

Ook in de winter is Texel leuk om op vakantie te gaan. In de winter kun je op Texel lekker wandelen, fietsen en mountainbiken, en andere activiteiten doen. Tijdens de winter is Texel ook een echt vogelparadijs en is dit eiland een prachtige plek om vogels te spotten. En sinds 2000 leeft er nu zelfs een groep grijze zeehondjes ten zuidwesten van Texel.

Wat zijn typische gerechten op Texel?

Wat zijn typische streekgerechten om te eten op Texel? Na een strandwandeling kun je genieten van gerechten met schapenvlees, de schapen worden op het eiland gekweekt. Probeer naast het schaap- en lamsvlees ook Texels bier, de aardbeien en zilte groenten.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020