+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Last Minute Spanje - tot 20% korting

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Een last minute naar Spanje voor zon en zee

Geen betere bestemming voor een last minute met zon en zee dan het wondermooie Spanje met zijn gezellige costa's. De Spaanse kust telt veel costa's die elk hun eigen sfeer uitademen. 

 

Uiterst noordelijk in Catalonië strekt de Costa Brava zich uit van Portbou tot Blanes. Met een rotsachtige kustlijn is dit een van de meest woeste costa's in Spanje. Ontdek ook het bruisende Gran Canaria, of Costa del Sol op de Canarische Eilanden en geniet van strand en zon! Geniet tijdens je last minute in Spanje ook van: kunst, architectuur, sport en lekkere lokale gerechtjes.

Onder de Costa Brava vormen de Costa del Maresme en de Costa de Garraf samen de Costa de Ponent. Ook hier wordt het landschap overwegend gekenmerkt door rotsen met grote hoogteverschillen. De Costa de Ponent is minder bekend bij toeristen, maar zal de natuurliefhebber zeker kunnen bekoren met zijn aparte natuurreservaten. Ben je op zoek naar het klassieke zon, water en strandverhaal vanuit een vakantiehuis aan zee? Dan zul je in de Costa Daurada je hart kunnen ophalen, maar ook op de Canarische Eilanden! Of bijvoorbeeld in een vakantiehuis in Malaga. Deze liggen voor de noord-westelijke kust van Afrika en hebben vanwege hun gunstige ligging een subtropisch klimaat, waardoor de temperaturen het gehele jaar erg aangenaam zijn. Ga dankzij de vele last minute naar Spanje, even naar de zon tegen een lagere prijs! Neem ook eens een kijkje bij onze speciale aanbiedingen.

Boek nu

Last minute naar Santiago de Compostela

Wil je goedkope last minutes naar Spanje combineren met avontuur, uitdaging en zelfontplooiing? Dan is de tocht naar Santiago de Compostela een unieke ervaring die je zeker niet uit de weg mag gaan.

 

Jaarlijks trekken duizenden mensen met een rugzak naar Compostela om zo wat dichter bij zichzelf te komen. Tijdens de reis langs de Sint Jacobsroute kun je heerlijk genieten van de prachtige landschappen en historische steden en dorpen waar de route langs komt. De tocht is zwaar, maar wie het eindpunt haalt, kent een voldoening die nog lang blijft nazinderen.

Deze prachtige plek in Spanje is echter zoveel meer dan alleen een bedevaartsoord. De stad telt steeds meer studenten, zodat ook het nachtleven aanwezig is. Daarnaast zijn er het hele jaar door culturele activiteiten die je als toerist een inkijk geven in de Spaanse manier van leven en denken. De belangrijkste attractie van Santiago de Compostela is de kathedraal. Het gebouw wordt "het Gouden Werk" genoemd omwille van haar indrukwekkende voorgevel. Ze is gebouwd in de vorm van een kruiskerk en een typisch voorbeeld van barok. Plaza del Obradoiro is het meest bekende plein en het hart van de stad waaraan de kathedraal ligt. Midden op het plein ligt ‘kilometer 0’, het exacte eindpunt van de pelgrimstocht. Er zijn regelmatig aanbiedingen naar Compostela die je toelaten om goedkoop de aantrekkingskracht van deze plek te ontdekken.

Ontdek nu

Last minute naar Spanje: de stad Barcelona

Hou je van een citytrip waar je ogen te kort komt? Dan moet je op zoek naar een aanbieding met Barcelona als eindbestemming. Deze levendige stad in Spanje is een van de mooiste in Europa en een voorbeeld van veelzijdigheid en diversiteit. 

 

Dankzij de vele bezienswaardigheden is Barcelona de bestemmingen bij uitstek voor een citytrip. Met een citytrip naar Barcelona kun je er even lekker tussenuit en genieten van deze stad vol kunst en cultuur. Doordat het aan de Middellandse Zee ligt, is het er ook in de winter heerlijk vertoeven.

De bekendste plaats in Barcelona is de Rambla. De grote laan vormt het middelpunt van het sociale leven binnen de stad en je vindt er altijd mensen. Kunstenaars, straatartiesten, kleine kraampjes en handelaars zetten zich verspreid over de autovrije Rambla en verkopen hun waar aan de vele toeristen die hier het hele jaar door rondwandelen. Een van de souvenirs die hier overal te vinden zijn, is een prent, foto of ander hebbeding met de Sagrada Familia op. Dit bouwwerk was het levenswerk van kunstenaar-architect Gaudí, maar hij heeft het helaas nooit voltooid tijdens zijn leven. Ook Casa Mila en Park Guëll zijn van zijn hand en tonen de typisch organische structuren waar Gaudí zo gek op was. Het park is gelegen op een heuvel en biedt een uniek uitzicht op de stad.

Boek je volgende vakantie

Een combinatie tussen zon en cultuur

Liever een harmonieuze combinatie tussen zonnekloppen en geschiedenis? Spanje is meer dan alleen zon, zee en strand. De geschiedenis, kunst en cultuur van het land is enorm interessant. Denk hierbij aan kunstenaars als Picasso, Goya en Dalí. 

 

Spanje werd bovendien zeven eeuwen lang bezet door de Moren, of Arabieren, de invloed hiervan vind je ook duidelijk terug in de kunst en architectuur. Vooral in het zuiden van het land heeft dit gezorgd voor een cultureel rijk gebied. Spanje bezorgt je mooie indrukken en de zon nieuwe energie, zodat je na je vakantie weer ontspannen thuiskomt.

Geïnteresseerd in geschiedenis? Dan is de Costa del Azahar een aanrader. Je treft er zowel zandstranden als kastelen aan die afstammen uit de middeleeuwen en bijzonder goed bewaard zijn gebleven. Enkele dorpjes die in dit gebied aan de kust gelegen zijn, zien er nog net zo uit als toen ze honderden jaren geleden gebouwd werden. In Andalusië in het zuiden van Spanje kun je oude steden bezoeken zoals Granada en Sevilla. Op een heuvel vlak bij de stad Granada pronkt De Alhambra. Van buitenaf is de Qala al-Hamra (rode citadel) net een vesting met 23 torens. Het werd door de Moren gebouwd doordat de islamieten zich bedreigd voelden door het binnendringen van de christenen. De kust ligt niet veraf dus als je van afwisseling houdt, kun je de middag aan het strand doorbrengen!

Ontdek nu

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!