+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

20% korting op Last Minute Kroatië

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Ontdek de veelzijdigheid van het mooie Kroatië - Gebruik code: HOME20 om 20% korting te krijgen

Het prachtige Kroatië is een topbestemming voor zowel gezinnen, avonturiers, sporters als cultuurzoekers. Met zijn prachtige kustlijn, betoverende parken, historische monumenten, idyllische dorpen en steden biedt het voor elk wat wils.

Goedkope last minutes naar Kroatië: de Adriatische zee

De Adriatische kustlijn in Kroatië is het vakantiegebied bij uitstek voor zowel families als feestgangers. De Makarska Riviera is een populair gebied voor gezinnen met een kustlijn van maar liefst 60 kilometer. Door het gebied heen vormen verschillende kleine kiezel- en zandstranden de ideale omgeving voor een relaxte vakantie met de kinderen.

De stranden worden omgeven door het Biokovo-gebergte met grote naald- en pijnboombossen, wat bijdraagt aan de rustige sfeer. In het centrum van de Riviera ligt de stad Makarska die zeker een bezoek waard is. Hier kunt u genieten van de lokale lekkernijen en de gastvrijheid van de Kroaten. Voor feestgangers is Bol, gelegen op het eiland Brac, een echte aanrader. Het kleine stadje aan de kust kent een spectaculair strand dat in de zomer bezoekers krijgt van over de hele wereld. De stenen zandbar Zlatni Rat vormt de blikvanger van het strand. Wie wil feesten aan zee is hier aan het juiste adres. Overdag voeren diverse watersporten zoals jetski, waterski en windsurfing de boventoon, maar 's nachts komt Bol pas echt tot leven. Het groot aantal clubs, waarvan de Faces Club de meest populaire, is hier niet vreemd aan. Deze openluchtclub ontvangt tot 2.000 mensen per nacht die de vroege uurtjes in dansen.

Boek nu

Natuur in Kroatië: last minutes naar Plitvice

Ook op het gebied van natuur is Kroatië een topbestemming. De Plitvicemeren in Lika-Senj zijn adembenemend en mogen niet ontbreken op het lijstje van elke natuurliefhebber. Deze meren zijn ontstaan door het natuurlijke afzettingsproces van het water van de Koranarivier, een proces dat zich al duizenden jaren aan het voltrekken is. Dammen en ravijnen worden afgewisseld met meren, watervallen en grotten en leveren een uniek natuurgebied op.

In het park zijn 90 indrukwekkende en kleinere watervallen en 16 meren aanwezig en een bezoek spreidt u dan ook bij voorkeur over meerdere dagen. De omliggende bossen herbergen naast beren en wolven ook uiterst zeldzame vogels. Een bezoek aan de Plitvicemeren brengt onvergetelijke ervaringen met zich mee. U wandelt langs kronkelende paden, langs felblauwe waters en door rustige bossen. Wie wil kan een deel van de tocht op een van de bootjes doorbrengen om zo even tot rust te komen. Er is een onderverdeling tussen de Gornja of bovenmeren en de Donja of benedenmeren. Een enorme waterval vormt het hoogtepunt van de tocht en geldt als een geliefde plek voor het maken van foto's. Aan het einde van de dag kunt u een drankje en een hapje nuttigen in het kleine etablissement dat zich aan de ingang van het park bevindt.

Boek nu

Steden in Kroatië: een last minute naar Split of Dubrovnik

De havenstad Dubrovnik, gelegen in Dalmatië, wordt als een van de mooiste steden van de Adriatische kust beschouwd. Hieraan heeft ze haar naam Parel van de Adriatische zee te danken. De vestingstad Dubrovnik is volledig ommuurd en herbergt verschillende historische monumenten. De Blasiuskerk, het Dogepaleis, een oude apotheek en het Franciscanerklooster zijn zeker een tussenstop waard. Behalve huisjes zijn er in deze stad ook appartementen in Kroatië te vinden.

Wie door de stad waart, krijgt het gevoel teruggevoerd te worden naar de 17e eeuw. Deze sfeer is het resultaat van de vele paleizen en rode patriciërshuizen die de stad rijk is. Aanbiedingen naar Split mogen zeker niet over het hoofd gezien worden. Split is gelegen op een schiereiland in de Adriatische zee en vormt een belangrijke economische en toeristische transit. De haven leidt zowel naar Kroatische eilanden als naar Italië. Naast toerisme spelen de visserij en wijnbouw een belangrijke rol. De stad wordt beschouwd als de tweede grootste van Kroatië dankzij haar groot aantal inwoners. Voor toeristen vormt ze de perfecte uitvalsbasis om de eilanden te bezoeken. Die zijn trouwens vaak uitsluitend vanuit de haven van de stad bereikbaar. De heuvel Marjan, aan de westelijke zijde van het centrum, is vooral in trek bij gezinnen omwille van de aanwezige zoo.

Boek nu

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!