Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Gefopt: 'Huur een huisdier' bij Belvilla 1-april-grap

Eén op de zes reisgezelschappen neemt huisdier mee naar vakantiehuis

Eindhoven, 1 April 2016

Belvilla-service 'Huur een huisdier' is 1-april-grapAfgelopen woensdag communiceerden wij over de nieuwe Belvilla-service ‘Huur een huisdier’. Vanaf 1 mei zou u bij uw vakantiehuis een huisdier kunnen huren. De Belvilla-service ‘Huur een huisdier’ is echter een 1-april-grap. De mogelijkheid om een huisdier bij een woning te huren bestaat niet en we hebben hiervoor ook geen concrete plannen. De grap heeft wel een serieuze ondertoon. Wij vinden het juist belangrijk dat mensen bewust kiezen voor een huisdier. Een dier neem je niet voor een paar dagen.

Huisdieren welkom

Eén op de zes reisgezelschappen neemt een huisdier mee naar hun vakantiehuisVorig jaar bracht één op de zes reisgezelschappen een huisdier mee naar een vakantiehuis van Belvilla. Dit onderstreept dat veel Belvilla-gasten dierenliefhebbers zijn. Belvilla heeft momenteel ruim 10.000 vakantiewoningen in haar aanbod heeft waar één of zelfs meerdere huisdieren welkom zijn. Op de themapagina ‘Vakantie met de hond’ staan deze woningen gegroepeerd.

Donatie

Om aan te tonen dat ook wij dieren een warm hart toedragen, hebben wij een bezoek gebracht aan Dierenopvangcentrum De Doornakker te Eindhoven, waar tien jaar lang ons oude kantoor tegenover stond. We hebben hen verrast met een donatie van €1.600 en we hopen hiermee veel dieren aan een nieuw thuis te helpen.

Met onze donatie hopen we veel dieren een nieuw thuis te geven

Op een 1 april vol grappen!

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken