Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla trendrapport meivakantie

Eindhoven, 21 April 2016

De meivakantie gaat bijna van start. Voor Belvilla reden om deze schoolvakantie in kaart te brengen in een trendrapport. Waar gaan Nederlanders deze meivakantie naartoe? Wat zijn de grootste groeiers? Hoe ziet het reisgezelschap eruit?

Dit trendrapport #2 meivakantie is als geheel te downloaden als PDF. Onderstaand tonen we de losse afbeeldingen die u kan downloaden in hoge resolutie (klik daarvoor op de afbeelding). Ook hebben we ter begeleiding een persbericht over de trends in de meivakantie opgesteld.

Trendrapporten zoals deze creëren wij om meer inzicht te geven in de markt van vakantiehuizen. Met op jaarbasis zo'n 4,5 miljoen overnachtingen, bieden onze boekingscijfers interessante details. Op verzoek kunnen wij ook in andere data voorzien.

Het Belvilla trendrapport meivakantie is gebaseerd op boekingen van NederlandersDe meivakantie is dit jaar veel populairder (+36%)Nederland blijft veruit de favoriete bestemming voor de meivakantieBestemmingen Frankrijk, Spanje en Italië zijn de grootste groeiersDe regiotop 3 bestaat uit Limburg, de zuidelijke Ardennen en GelderlandDe meivakantie ontwikkelt zich volgens cijfers meer tot een gezinsvakantieGemiddeld neemt één op de vier reisgezelschappen een huisdier meeNederlanders willen meer comfort tijdens de meivakantieDit trendrapport vergelijkt meivakantie 2016 met meivakantie 2015

 

 

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken