Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Ibiza?

Belvilla heeft ongeveer 75 vakantiehuizen in Ibiza. Van een leuk appartement in Sant Josep de Sa Talaia bij de zee voor 4 personen tot een ruim landhuis met jacuzzi en zwembad in het natuurgebied tussen het strand van Cala Sahona en de vuurtoren van Cap de Berbería in Formentera met 4 slaapkamers, voor 12 personen.

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuis in Ibiza?

De goedkoopste vakantiehuisjes in Ibiza kosten minder dan 150 euro per nacht voor 4 personen, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis in Ibiza stad oplopen tot duizenden euro's. Denk dan aan een groot landhuis of een villa met zwembad, sauna, etc.

Wat is het beste seizoen om de Ibiza te bezoeken?

Beste periode om naar Ibiza te reizen en de warmste maanden zijn juli en augustus. De maanden met de minste neerslag en de meeste zonuren zijn juni, juli en augustus. Tijdens de zomermaanden in Ibiza heb je gegarandeerd mooi weer. Bij het partyeiland Ibiza denken we vooral aan de grote feesten tijdens  zomer. Maar Ibiza is eigenlijk het hele jaar door leuk om te bezoeken.

Wat zijn typische gerechten in de Ibiza?

Wat te eten in Ibiza? De keuken van Ibiza is vrij eenvoudig en veel gerechten zijn daarom eenpansgerechten. Zeker gerechten met varkensvlees en vis zijn populair op het eiland. Spanjaarden zijn dol op kleine stukjes belegd stokbrood belegd met vlees, vis of Spaanse tortilla en is perfect als snack tussendoor.

Heeft Bellvilla vakantiehuizen met wellness in Ibiza?

Wil je graag een vakantiehuis in Ibiza stad met wellness faciliteiten? Je kunt bij Belvilla zelf kiezen welke faciliteiten je wilt in je luxe vakantiehuis. Aan de linkerkant van de zoekpagina kun je via onze filters kiezen op sauna, open haard, jacuzzi of bubbelbad en ook filteren voor (privé) zwembad. Jij kiest zelf hoeveel luxe je wilt.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020