Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Noordwijk?

Op zoek naar een vakantiehuis in Noordwijk? Belvilla heeft meer dan 350 vakantiehuizen in en rond Noordwijk. Van een comfortabel chalet in het duingebied van Egmond aan Zee tot logeren in de oudste boerderij van Noordwijk.

 

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje in Noordwijk?

De goedkoopste vakantiehuisjes in Noordwijk en rond Vlieland kosten minder dan 30 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis in of rond Noordwijk oplopen tot duizenden euro's per nacht. Denk dan aan grote boerderij of groepswoning met zwembad, sauna, etc.

 

Wat te doen tijdens de zomer in Noordwijk?

Tijdens de zomer kun je natuurlijk genieten op en naast het strand van Noordwijk. Noordwijk en omstreken zijn perfect voor een wandel- en fietsvakantie. Er zijn namelijk ontelbare fiets- en wandelpaden in de omgeving van Noordwijk. Noordwijk wordt de bloemenbadplaats van Nederland genoemd door haar geweldige ligging tussen de bollenvelden en is een geweldige plek om te ontdekken.

 

Wat te doen tijdens de winter in Noordwijk?

Lente, zomer, herfst of winter, in alle seizoenen is er in Noordwijk iets te doen. Tijdens de winter of blij slecht weer kun je bijvoorbeeld het Museum Engelandvaarder, de Space Expo en het Atlantikwall Museum bezoeken. Of kies voor een gezellige winterwandeling door het natuurgebied Hollands Duin en ga hierna opwarmen bij het strandpaviljoen de Zeemeeuw.

 

Wat zijn typische gerechten in Noordwijk?

De keuze aan restaurants en leuke cafeetjes in Noordwijk is ontzettend groot. Typische gerechten in Noordwijk zijn Hollandse zeetong, saté van gegrilde varkenshaas en natuurlijk ook mosselen.

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020