+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis in Den Haag

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen in Den Haag - Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro

Wat kunnen we je bieden? Een van de Haagse strandhuisjes om je prettig te voelen? Een Haagse strandvakantie op het uitgestrekte brede zandstrand? Dromen komen uit bij Belvilla. We nodigen je van harte uit om kennis te maken met deze prachtige regio aan de kust van Nederland. Een appartement in Den Haag bij Scheveningen is ook perfect voor je Scheveningse strandvakantie. Of een vakantiehuis geschikt in de buurt van Den Haag. Welkom in Den Haag.

Een Haagse accommodatie ligt in de Nederlandse provincie Zuid-Holland (Zuid-Holland). De treinverbinding Den Haag Centraal of de Haagse NS verloopt via het hoofdstation. Het Haagse treinnetwerk is een van de grootste van Europa en verbindt buursteden als Delft en Zoetermeer. De stad heeft twee evenwaardige namen; de andere is S-Gravenhague. Een vakantiehuis in Den Haag is gelegen in de stad van de Nederlandse regeringszetel en de provincie Zuid-Holland. In Nederland worden de functies van de hoofdstad (Amsterdam) en de regeringszetel uitgeoefend door twee verschillende steden.

Vakantieappartement Den Haag - Bezoek musea en festivals!

De gast van een vakantieappartement in Den Haag vindt zowel in de binnenstad als in Scheveningen interessante bezienswaardigheden. Een van de mooiste bezienswaardigheden van Scheveningen is het beeldenmuseum Belden aan Zee, dat werken toont van na 1945. De miniatuurstad Madurodam toont de vakantieganger driehonderd markante gebouwen uit heel Nederland. Een van de vele musea waaruit de gast van een vakantieappartement in Den Haag kan kiezen, is het populair-wetenschappelijke Museum Museon en een uniek kinderboekenmuseum. In het kerkgebouw van de Grote Kerk kun je in Den Haag de voormalige stadskerk bezoeken, die nu gebruikt wordt voor bijzondere tentoonstellingen. Aan de andere kant is de Nieuwe Kerk nog steeds in gebruik als kerk; in de buurt van het vakantieappartement in Den Haag is ook het graf van de middeleeuwse filosoof Spinoza.

Een van de grootste evenementen waaraan de gast in een vakantiehuis kan deelnemen, is het jaarlijkse vuurwerkfestival in augustus. Het Vuurwerk Festival vindt met ongeveer 200.000 bezoekers plaats op het strand van Scheveningen. Het jaarlijkse jazzfestival vindt plaats op het terras van het Scheveningse Kurhaus. Eind augustus of begin september vindt in de binnenstad het Beatstad Freuft-Festival plaats, waarop de gast van een vakantieappartement in Den Haag vooral muzikanten uit de wijde omgeving te zien krijgen. Op de laatste zondag van juni kan je als vakantieganger die in een vakantiehuis verblijft in Den Haag het grote openluchtfestival Parkpop in het Zuiderpark bezoeken.

Vakantiehuis Den Haag - Fiets op de mooiste fietsroute van Nederland!

Vooral zomervakantiegangers in vakantiehuis Den Haag waarderen de lange en verzorgde stranden. De kustplaatsen aan de Noordzee zijn Scheveningen en Kijkduin. In Scheveningen kan de gast van het vakantieappartement in Den Haag genieten van het strand met de grootste Nederlandse kustplaats. De pier in Haags Scheveningen is met ruim driehonderdvijftig meter een van de grootste ter wereld. Langs de strandboulevard in Scheveningen vindt je als toerist veel winkels en restaurants. Voor een fietsexcursie kan de gast van een vakantieappartement vanuit Den Haag genieten van de route naar Katwijk, de mooiste fietsroute van Nederland.

Den Haag Strand - Scheveningen

De strandtenten aan de boulevard zijn Blue Lagoon, Solbeach en Twins en nodigen uit om te eten, drinken en chillen - de beachclubs zijn een van de vele redenen waarom Scheveningen zo populair is. In maart worden de strandtenten weer opgebouwd. Scheveningen ligt op zes kilometer van het centrum. Van een klein vissersdorpje is het uitgegroeid tot de grootste badplaats van Nederland. Scheveningen heeft een vissershaven en een lange strandpromenade met winkels, restaurants, zonneterrassen en een aquarium.

Activiteiten op de Pier op het strand van Scheveningen

De pier is al jaren een trekpleister voor strandliefhebbers om van het uitzicht te genieten. Beklim de uitkijktoren en geniet van het uitzicht over de zee, het strand en Scheveningen. Of bewonder de kust vanuit het reuzenrad, ruim 50 meter boven zeeniveau! Wie durft kan zelfs bungeejumpen. Geniet van een adembenemend uitzicht tijdens een wandeling over de boulevard.

Vragen en antwoorden voor Urlaushaus in Den Haag

Ben je op zoek naar een vakantie appartement of huis in Den Haag? Wij willen dat jouw vakantie in Den Haag uniek en avontuurlijk wordt! Je vindt bij ons een vakantiehuis in Den Haag en omgeving. Heb je echter vragen, stuur ons dan een e-mail.

Het team van Belvilla beantwoordt graag jouw vragen

In Zuid-Holland kan een vakantieappartement in Noordwijk ook het juiste verblijf zijn! Een accommodatie in Amsterdam of een vakantieappartement in Zandvoort in Noord-Holland is wellicht een alternatief!

Bekijk alles

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!