+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis in Amsterdam - ontvang 20% korting

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen in Amsterdam - Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro

Gebruik code Home20 voor 20% korting tot 100 €

Nederland trekt jaarlijks veel toeristen en vakantiegangers. Vaak zijn ditlangdurige vakantiegangers die zijn bezweken voor de charme van dit prachtige en diverse land. De hoofdstad Amsterdam wacht op je, die geweldige accommodatie biedt met het vakantieappartement in Amsterdam. Op een prachtige locatie aan het Markermeer heeft de Nederlandse metropool tal van aanbiedingen op het gebied van entertainment, cultuur, lifestyle en ontspanning.

Naast spannende verkenningen in de stad is ontspannen in een vakantieappartement tijdens een vakantie noodzakelijk. In slechts een kwartier ben je in de kustplaats Durgerdam. Zo kan je van jouw verblijf ook een strandvakantie maken. Want aan de oevers van het Markermeer kun je genieten van de zon, het zeilen of van de zonsondergang.

Direct in de stad, op een steenworp afstand van je appartement in Amsterdam, vind je diverse cafés, restaurants en kroegen die uitnodigen om 's avonds gezellig te vertoeven. Laat je verwennen in de stad of in het vakantiehuis in Amsterdam. Andere dorpen en steden in de omgeving zijn ook een bezoek waard. Breng jouw vakantie door in een vakantiehuis in Amsterdam nabij de kustplaats Ransdorp en het legendarische Haarlem.

 

Accommodatie in Amsterdam - Geweldige musea en bezienswaardigheden


In de binnenstad zijn tal van bezienswaardigheden. Vanaf vakantiehuis Amsterdam zijn diverse dag- en weekmarkten te bereiken.

De populairste musea in Amsterdam:

• Het Anne Frank Huis, in het centrum van de stad

• Het Van Gogh Museum, met de grootste tentoonstelling van schilderijen van Van Gogh

• Het Tropenmuseum, met tal van schilderijen, cultuurgoederen en films uit tropische landen

• Het interactieve wetenschapsmuseum Nemo. Het diverse aanbod maakt u en uw kinderen zoet tijdens uw verblijf in Amsterdam

• Madame Tussauds, het wassenbeeldenmuseum met sterren als Brad Pitt en Michael Jackson

Je kan met cultureel vermaak op vakantie in het appartement in Amsterdam. Niet ver van de accommodatie in Amsterdam zijn verschillende grote theaters en concertzalen waar regelmatig geweldige optredens en concerten plaatsvinden. Vanuit je accommodatie in Amsterdam begint het legendarische Madame Tussauds. In het wassenbeeldenmuseumontmoet je sterren als Brad Pitt en Michael Jackson in verbazingwekkende gelijkenis. Je kinderen zullenblij zijn met een foto van race-icoon Michael Schumacher of het stripkonijn Bugs Bunny. Als een van 's werelds belangrijkste graffitimetropolen trekt Amsterdam ook herhaaldelijk wereldwijd kunstenaars en graffitispuiters aan.

Een vakantie in het vakantieappartement Amsterdam is net zo aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen als jonge stellen. De hoofdstad biedt afwisseling voor jong en oud. Meerdere grachtengordels doorkruisen de Amsterdamse binnenstad, dus een rondvaart door de grachten mag je niet missen!

Appartement in Amsterdam - Boek online

Ben je op zoek naar de juiste accommodatie in Amsterdam? Dan zit je bij Belvilla helemaal goed! Boek originele en comfortabele accommodaties met alles wat je hartje begeert, gaande van een woonboot, studio, appartement of vakantiehuis in Amsterdam. Je accommodatie is je kleine imperium waar je na spannende dagen kunt in terugtrekken. Je kan het vakantiehuis in Amsterdam met de auto of het vliegtuig bereiken. Idealiter heeft de grote stad een luchthaven, zodat je weg naar je verblijf kort is en er geen onnodige vertraging in je vakantie ontstaat door een late aankomst.


Maak je graag reizen in grote steden? Dan hebben we hier nog meer tips voor je:

  • Appartement in Brussel
  • Appartement in Londen
  • accommodatie in Praag
Bekijk alles

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring