Publicaties

2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009

2016

6 december
In de categorie Vakantieparken XL is Belvilla genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017. Het publiek bepaalt de winnaars door voor 5 januari 2017 te stemmen middels de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. Op woensdag 11 januari 2017, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, worden de awards uitgereikt.

Bron: Pretwerk.nl

Lees meer
29 november
"Sinds de kou meer de overhand krijgt, zijn de wintersportboekingen losgebarsten. Belvilla ziet diverse wintersporttrends bij Nederlanders. Zo is Oostenrijk komend wintersportseizoen met 83% nog veel populairder dan voorgaande jaren. Ter vergelijking: eerder schommelde het Oostenrijkse aandeel net boven de 70% van alle wintersportboekingen. Verder zijn wintersportchalets in de nieuwjaarsweek komend seizoen extra in trek en piekt de voorjaarsvakantie van regio Zuid en Midden. Ook blijkt dat de groep vrienden, familie en collega’s waarmee Nederlanders op wintersport gaan, steeds groter wordt."

Bron: Hardenberg.nu

Lees meer
17 november
Hoe stuw je ervaringen van gasten op naar een 9+? Belvilla vergaarde veel inzicht uit de customer journey door alle contactmomenten met de gast in kaart te brengen en vervolgens via diepte-interviews de onbewuste gevoelens te achterhalen. Eylard Wurpel, CMO van Belvilla, geeft aan: "Mensen verwachten dat je de processen op orde hebt. Om echt het verschil te maken, is een persoonlijke benadering belangrijk. Die stap meer, het positief en onbaatzuchtig verrassen; daar gaat het om."

Bron: Marketingtribune.nl

Lees meer
8 november
Samen met haar eigen gezin en een bevriend gezin ging blogger Linda van Love2bemama.com een weekend naar een sfeervolle boerderij in Friesland. Een warm welkom, eigen wellnessmogelijkheden en een speelkamer voor de kinderen waren belangrijke ingrediënten voor een geslaagd weekendje weg.

Bron: love2bemama.com

Lees meer
5 oktober
"Afgelopen weekend kwam mijn grote droom toch voor eventjes uit: we woonden namelijk tijdelijk op de boerderij!", zo laat blogger Maud weten naar aanleiding van een weekendje weg in een vakantiehuis te Nieuwleusen. Ook over de inrichting is ze zeer te spreken: "Zo mooi! Ik kan alleen maar heel veel respect hebben voor iemand die meerdere stijlen zo goed met elkaar kan combineren. Wauw!"

Bron: Maudgeniet.nl

Lees meer
20 september
Te mooi om waar te zijn, dat was de vakantie die een alleenstaande moeder voor haar gezin had geboekt. Ze dacht via Airbnb een schitterend vakantiehuis te hebben voor hun zomervakantie, maar blijkt te zijn opgelicht. Een illusie rijker en €1600 armer verwachten ze de vakantie thuis op de bank door te brengen. Gelukkig heeft Belvilla een oplossing. We kunnen ze een verblijf aanbieden in een villa (ES-07800-16) met zwembad en uitzicht op Ibiza-stad.

Bron: SBS6.nl

Lees meer
23 augustus
"Op je gemak genieten van een monument, helemaal voor jezelf? Bij Belvilla vertoef je een (lang) weekeinde of vakantie in een historisch pand."

Bron: Zin.nl

Lees meer
20 juni
Redacteur Saskia ging samen met haar gezin een paar dagen logeren bij de boer in een gedeelte van een historische carréboerderij in Zuid-Limburg. Ze kijken mee op de melkveehouderij waar vooral de robots opvallen, die een deel van de boerentaken op zich nemen. De jonge kalfjes en de overheerlijke verse melk vallen in de smaak.

Bron: kidseropuit.nl

Lees meer
6 juni
"Wie zegt dat sprookjes niet bestaan? Met de tips van vandaag kan je overnachten in sprookjesachtige vakantiehuizen; slapen als Doornroosje in een kasteel, laat je meeslepen in de sfeer van ‘Duizend-en-één-nacht’ of zoek de grens op tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland. Welk kind wil er nou niet wakker worden in een sprookje?!"

Bron: Citymom.nl

Lees meer
27 mei
Namens Kidseropuit.nl vertrok blogger Jolinda met haar gezin naar Ierland. Na een nachtje Dublin rijden ze naar hun vakantiehuis in het zuiden van Ierland. Vanuit daar verkennen ze diverse Ierse hoogtepunten, zoals het kleurrijke plaatsje Eyeries, het kasteel Ross Castle, Nationaal Park Killarney en rijden ze een deel van de befaamde route Ring of Kerry.

Bron: Kidseropuit.nl

Lees meer
17 mei
Blogger Linda Bosscher van Love2bemama schrijft: "Wie zegt dat sprookjes niet bestaan? Wie wil er niet voor even in een sprookje wonen? Kleine kinderen vinden dat fantastisch! Vakantiehuizenexpert Belvilla geeft tips voor sprookjesachtige vakantiehuizen; perfect voor een moeder-dochter-weekend of even lekker wegdromen met het hele gezin. Kom slapen als Doornroosje in een kasteel, laat je meeslepen in de sfeer van ‘Duizend-en-één-nacht’ of zoek de grens op tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland."

Bron: Love2bemama.com

Lees meer
12 mei
"Online aanbieder van vakantiehuizen Belvilla heeft het relatief onontdekte Ierland toegevoegd als 22e vakantieland in zijn aanbod. Daarnaast breidt de marktleider uit op bestaande bestemmingen met zo’n tweeduizend nieuwe woningen. Voor wat grotere reisgezelschappen, zoals drie generaties of bevriende gezinnen, is er nu nog meer keus in luxere groepshuizen, met name in België en Frankrijk."

Bron: NRITmedia.nl

Lees meer
21 april
Na een stemronde van zes weken zijn op donderdag 21 april de Zoover Awards uitgereikt. Deze awards worden genoemd als 'dé consumentenprijs binnen de reisbranche'. Belvilla is door consumenten verkozen als populairste aanbieder van vakantiehuizen.

Bron: Travelpro.nl

Lees meer
1 april
Om de 1-april-grap op mooie wijze af te ronden, heeft Belvilla een bedrag van €1.600 gedoneerd aan Dierenopvangcentrum De Doornakker. Lange tijd huisde het Belvilla-kantoor tegenover deze dierenopvang.

Bron: Studio040.nl

Lees meer
31 maart
Op 30 maart communiceerde Belvilla over een nieuwe service: huur een huisdier. Onderzoek zou hebben aangetoond dat 37% van de respondenten die zelf geen huisdier hebben, wel een huisdier zou willen verzorgen tijdens de vakantie. Reden voor Belvilla om de handen ineen te slaan met dierenasiels, zo meldt het persbericht. Het blijkt uiteindelijk een 1-april-grap.

Bron: Volkskrant.nl

Lees meer
31 maart
De Telegraaf zette een aantal opvallende 1 aprilgrappen op een rij, waaronder de nieuwe service van Belvilla: huur een huisdier.

Bron: Telegraaf.nl

Lees meer
31 maart
RTL Late Night besteedt aandacht aan de grappen van 1 april. Luuk Ikink bespreekt diverse grappen die circuleren op internet, waaronder de nieuwe huur-een-huisdierservice van Belvilla. Te zien vanaf 15:52 minuten.

Bron: RTL late night

Lees meer
31 maart
In de uitzending van 31 maart belicht EditieNL meerdere 1-aprilgrappen. "Hartstikke leuk om er even in te trappen", aldus presentator Margreet Beetsma.

Bron: EditieNL

Lees meer
23 maart
Bonnie van de blog OneHandinmyPocket had een primeur: zij mocht als eerste via Belvilla op persreis naar Ierland. Tijdens een korte roadtrip deed ze hoofdstad Dublin aan in combinatie met het Ierse platteland. Haar thuisbasis in Zuid-Ierland voldeed aan al haar verwachtingen: natuur direct bij het huis, super werkende wifi en een heerlijke haard om bij neer te ploffen.

Bron: onehandinmypocket.nl

Lees meer
16 maart
"In de verte hoor ik een koe loeien, mijn kleintjes schateren op de achtergrond. Ik open de gordijnen van het keukenraam en kijk meters ver over een prachtig weiland. Zie ik daar nou twee hertjes springen? Het zonnetje komt langzaam op en de geur van een vers, warm bakkie koffie maakt mijn geluk compleet.", zo start Pauline haar blogpost naar aanleiding van een weekendje in vakantiehuis Erve Baak.

Bron: Voormijnkleintje.nl

Lees meer
7 maart
"Belvilla gaat hun aanbod uitbreiden met 500 nieuwe vakantiehuizen in populaire vakantieregio's. Met name in Italië, Spanje en Nederland gaat de vakantiehuizenexpert nieuwe vakantiehuizen aanbieden. Deze Europese vakantielanden blijken populaire bestemmingen te zijn en Belvilla ziet hierin een enorme groei."

Bron: Reisgraag.nl

Lees meer
17 februari
"Het hoofdseizoen is weer begonnen en dat is duidelijk te merken in de Europese skigebieden. De Oostenrijkse skigebieden staan deze week voornamelijk in het teken van Franse, Belgische en Engelse wintersportliefhebbers. Qua Nederlanders is het deze week erg rustig, maar daar gaat snel verandering in komen. Wanneer dit precies is kun je duidelijk zien in de infographic die is samengesteld door Belvilla. "

Bron: Skiinformatie.nl

Lees meer
12 februari
"Nederlanders vinden de aanwezigheid van wifi tijdens de wintersportvakantie belangrijker dan een goede ligging van het vakantiehuis. Dit blijkt uit onderzoek van Belvilla. Bij de keuze van een wintersporthuis vinden de wintersporters een goede prijs-kwaliteitverhouding het allerbelangrijkst."

Bron: Travmagazine.nl

Lees meer
11 februari
"Ieder jaar gaan zo'n miljoen Nederlanders op wintersport. Oostenrijk is by far het populairste land, gevolgd door Frankrijk. Het is een echte gezinsvakantie, die er met de paplepel wordt ingegoten. Ongeveer éénderde van de Nederlandse wintersporters neemt namelijk de kinderen al mee op wintersport als ze jonger zijn dan drie jaar. Meer dan de helft neemt kinderen mee vanaf vier jaar. Het blijkt uit het wintersportonderzoek van Belvilla.nl, online verhuurder van vakantiehuizen. Maar het meest opvallende resultaat - of misschien ook juist niet - is dat vrouwen het voor het zeggen hebben als het gaat om het bepalen van de wintersportbestemming."

Bron: Travelvalley.nl

Lees meer
7 februari
Tijdens het feestelijke Reisgala mocht Belvilla een Vakantie Award in ontvangst nemen als beste aanbieder vakantiehuizen. Via beoordelingenwebsite Opiness brachten consumenten hun stem uit en lieten tevens hun review achter met vele lovende woorden.

Bron: Travmagazine.nl

Lees meer
29 januari
Digital nomad Suzanne verbleef een paar dagen in een stadsappartement van Belvilla in Lissabon. Ze ontdekte de voordelen van werken vanuit een vakantiehuis en verkende ondertussen ook de leukste plekken van de Portugese hoofdstad.

Bron: Artikel255.nl

Lees meer
21 januari
Het Friese vakantiehuis Heide State heeft de Belvilla Award in de wacht gesleept als beste vakantiehuis van Nederland.

Bron: OmropFryslan.nl

Lees meer
2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
© Belvilla 1980 - 2017 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken