Publicaties

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009

2017

24 Februari
De prijs voor het beste vakantiehuis van Nederland gaat naar Lac du Sud, een monumentaal vakantiehuis in het Zuid-Hollandse Goedereede.

Bron: AD.nl

Lees meer
23 Februari
Vakantiehuis Erve Zuna is het achterhuis van een monumentale boerderij in Overijssel. De woning verwelkomt nog geen jaar vakantiegasten en weet met de geweldige resultaten de Rising Star Award van Belvilla in de wacht te slepen. De krant Tubantia sprak met de eigenaresse over dit succes.

Bron: Tubantia.nl

Lees meer
23 Februari
Een fijne omgeving heeft een positief effect op werknemers, zo blijkt uit onderzoek. Het team van DutchCowboys testte het en verbleef in een vakantiehuis van Belvilla aan de Belgische kust. Succesfactoren: snelle wifi, voldoende slaapkamers en een goede ligging. Hun conclusie: "Door met collega’s meerdere dagen in een vakantiehuis te werken worden er echt betere en creatievere oplossingen voor klanten en projecten bedacht."

Bron: DutchCowboys.nl

Lees meer
23 Februari
"Als het aan de kinderen ligt, moeten ouders vooral niet uitslapen op vakantie en juist veel ‘ja’ zeggen. Kinderen willen zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen!", zo toont onderzoek van Belvilla aan. Citymom.nl bespreekt uitgebreid de resultaten, van vakantiestress en gebruik van tablets tot activiteiten op vakantie en de favoriete bestemming van gezinnen.

Bron: Citymom.nl

Lees meer
13 Februari
Volop warmte en gezelligheid in editie februari-maart van Wonen Landelijke Stijl. Volgend op het artikel in het magazine toont de redactie online enkele exclusieve, ongepubliceerde foto's van Belvilla-vakantiehuis De Peirdestal te Pittem.

Bron: VTwonen/WonenLandelijkeStijl.nl

Lees meer
3 Februari
Blogger Onno Rompa reisde voor Travelvalley.nl naar Oostenrijk, zijn eerste sneeuwvakantie met kleine kinderen. Hij ervoer vanuit Alpenpark Turracher Höhe het 'ultieme familiegevoel' en de diversiteit van dit skigebied. Naast brede pistes, een funpark en de funslope kun je hier ook langlaufen, schaatsen, sleeën en heerlijk wandelen, aldus Onno.

Bron: Travelvalley.nl

Lees meer
25 Januari
"Vakantiehuizenexpert Belvilla, onderdeel van de @Leisure Group, heeft Bret Kelly benoemd tot Managing Director. Sinds 2013 is Kelly werkzaam voor de holding als Chief Technology Officer, waar hij onder meer een belangrijke bijdrage leverde aan de acquisitie van diverse bedrijven en de integratie hiervan binnen de groep. Zijn nieuwe rol als Managing Director onderstreept de visie van Belvilla dat techniek en online dienstverlening een essentiële rol spelen in het bieden van de beste klantervaring."

Bron: Marketingtribune.nl

Lees meer
Januari
Hoofdredacteur Tinneke van Wonen Landelijke Stijl verbleef met haar gezin een weekend in de zeer charmante vakantiewoning De Peirdestal in het West-Vlaamse Pittem. Het is een volledig gerenoveerde paardenstal die met veel oog voor detail is omgetoverd tot een fijn vakantiehuis voor acht.

Bron: Wonen Landelijke Stijl

Lees meer
2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2023 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken