Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vier op een rij: Belvilla wint Zoover Award 2017

Winnaar categorie Vakantiehuis aanbieder XL

Eindhoven, 7 April 2017

Vier op een rij voor Belvilla: bij de Zoover Awards 2017 is Belvilla door consumenten als winnaar gekozen in de categorie Vakantiehuisaanbieder XL.

De Zoover Awards gelden als dé consumentenprijs in de reisbranche. De jaarlijks terugkerende publieksprijzen geven sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties in Nederland. Na 2014, 2015 en 2016 mocht Belvilla donderdag in de Harbour Club in Amsterdam opnieuw een prijs in ontvangst nemen.

Recordaantal stemmers

Meer dan 120.000 mensen hebben in 6 weken hun waardevolle stem laten horen, waarbij meer dan 150 reisorganisaties meestreden om de prijzen. In totaal waren er 10 categorieën met elk 2 winnaars die een felbegeerde Zoover Award L of XL mee naar huis mochten nemen. Dit jaar is voor het eerst onderscheid gemaakt tussen kleinere en grote organisaties, zodat iedereen evenveel kans maakte op de titel.

“Trots op onze huiseigenaren”

“Dat consumenten dit jaar weer het meest op Belvilla hebben gestemd maakt ons allemaal trots”, zegt Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla. “Wederom zijn we de favoriete reisorganisatie van heel veel tevreden mensen. Dat is vooral ook een groot compliment aan al onze huiseigenaren. Namens Belvilla gaat onze dank uit naar alle stemmers. Komend jaar gaan we voor vijf op rij!”

 

 

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken