Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vier op een rij: Belvilla wint Zoover Award 2017

Winnaar categorie Vakantiehuis aanbieder XL

Eindhoven, 7 april 2017

Vier op een rij voor Belvilla: bij de Zoover Awards 2017 is Belvilla door consumenten als winnaar gekozen in de categorie Vakantiehuisaanbieder XL.

De Zoover Awards gelden als dé consumentenprijs in de reisbranche. De jaarlijks terugkerende publieksprijzen geven sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties in Nederland. Na 2014, 2015 en 2016 mocht Belvilla donderdag in de Harbour Club in Amsterdam opnieuw een prijs in ontvangst nemen.

Recordaantal stemmers

Meer dan 120.000 mensen hebben in 6 weken hun waardevolle stem laten horen, waarbij meer dan 150 reisorganisaties meestreden om de prijzen. In totaal waren er 10 categorieën met elk 2 winnaars die een felbegeerde Zoover Award L of XL mee naar huis mochten nemen. Dit jaar is voor het eerst onderscheid gemaakt tussen kleinere en grote organisaties, zodat iedereen evenveel kans maakte op de titel.

“Trots op onze huiseigenaren”

“Dat consumenten dit jaar weer het meest op Belvilla hebben gestemd maakt ons allemaal trots”, zegt Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla. “Wederom zijn we de favoriete reisorganisatie van heel veel tevreden mensen. Dat is vooral ook een groot compliment aan al onze huiseigenaren. Namens Belvilla gaat onze dank uit naar alle stemmers. Komend jaar gaan we voor vijf op rij!”

 

 

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2017 bijna 5,4 miljoen overnachtingen in ruim 20.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Belvilla onderscheidt zich met unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van OYO Vacation Homes.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: [email protected]

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2020 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken