Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vier Koninginnedag in omgeving Makkum & Franeker

Eindhoven, 18 Maart 2008

Hare Majesteit de Koningin en leden van de Koninklijke familie vieren woensdag 30 april 2008 Koninginnedag mee in de provincie Friesland, achtereenvolgens in Makkum en Franeker. Voor wie het gezelschap graag volgt, heeft Euro Relais het wel erg eenvoudig gemaakt een vakantiewoning in de omgeving te zoeken en direct te boeken. Sitebezoekers geven bijvoorbeeld aan dat ze een vakantiehuis zoeken op maximaal 20 kilometer van Makkum en de selectie wordt direct getoond. Van een monumentale kop-hals-romp-boerderij uit 1861 of een schiphuis met eigen aanlegsteiger tot een flark (varend vakantiehuis) het zijn slechts enkele voorbeelden om Koninginnedag in stijl mee te vieren!

Kop-hals-rompboerderij ‘Gerbrandy State’

Gerbrandy State is een prachtige monumentale kop-hals-rompboerderij (1861), landelijk gelegen in de weidse Friese Greidhoeke. De boerderij is verbouwd tot een sfeervol, authentiek vakantieverblijf met modern comfort. Deze bijzondere vakantiewoning is gelegen aan de Elfstedenroute, een prima uitgangspunt om de natuur en cultuur van Friesland te ervaren, fietsend, lopend of per boot.

Schiphuis met eigen aanlegsteiger

Op een kleinschalig park in het Friese stadje Stavoren liggen sfeervolle schiphuizen op 500 meter van het IJsselmeer. Deze exclusieve landhuizen bieden onder de woning een eigen aanlegsteiger. Gasten kunnen hier aanleggen met hun eigen boot of natuurlijk een sloepje huren om Friesland te water te ontdekken.

Een varend vakantiehuis ‘Flark’

De Flark is een bijzonder buitenhuisje. Het oogt als een huis, maar biedt de vrijheid om al varend alle binnenwateren te ontdekken. Dit drijvende vakantiehuis heeft het uiterlijk van toen, maar het comfort van nu en is zeer eenvoudig bestuurbaar zonder vaarbewijs.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken