Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vakantie Kroatië in de lift

Groeiende behoefte aan Kroatische vakantiehuizen

Eindhoven, 26 April 2012

Bestemming Kroatië groeit sterk; opvallend in de huidige afwachtende vakantiemarkt. Vakantiehuizenspecialist Belvilla ziet een boekingstoename van ruim 20% ten opzichte van 2011. De herkomst van de boekingen toont aan dat niet alleen Nederlanders, maar ook Duitsers en Belgen gecharmeerd zijn van deze Mediterrane bestemming. Om in deze groeiende behoefte te voorzien, streeft Belvilla naar een ruime verdubbeling van het aanbod. Voor het eind van dit jaar verwacht de vakantiehuizenspecialist een uitbreiding tot circa 400 Kroatische vakantiehuizen.

Belvilla heeft deze zeer forse uitbreiding reeds in gang gezet met een veertigtal veelal luxere woningen. Het nieuwe aanbod bevindt zich met name in Dalmatië en op de vele eilanden, waaronder bijvoorbeeld het Pašmaneiland voor de kust bij Zadar en de eilanden Brač en Hvar ten zuiden van Split. Vanwege de capaciteit van circa zes tot veertien personen zijn de nieuwe vakantiehuizen perfect voor meerdere gezinnen of een vakantie met drie generaties. Deze woningen vullen het reeds bestaande aanbod op Istrië goed aan.

Belvilla biedt de Kroatiëliefhebber een ruime keus aan luxe villa’s met zwembad, landhuizen, woningen op kleinschalige vakantieparken en back to basic vissershuisjes. Op korte termijn verwacht Belvilla een uitbreiding van wat meer eenvoudige vakantiehuizen en appartementen dichtbij zee op de eilanden en het schiereiland Istrië.

Kroatische vakantiehuizen van Belvilla: www.belvilla.nl/vakantiehuis-kroatië

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken