Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Vakantie Award voor Belvilla

Belvilla beste reisaanbieder vakantiehuizen

Eindhoven, 6 Februari 2016

Belvilla wint de Vakantie Award 'Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen'Tijdens het feestelijke Reisgala ontvingen wij vanavond de Vakantie Award voor beste reisaanbieder vakantiehuizen, een geweldige consumentenprijs. Van alle vakantiehuisaanbieders beoordelen consumenten Belvilla als beste met gemiddeld een 9,0. Ook in de mondelinge toelichting hebben we heel veel schouderklopjes gekregen. Enorm bedankt voor al jullie reviews de afgelopen tijd! Zonder jullie enthousiasme hadden we deze prijs niet gewonnen.

Juryrapport

De jury meldt: "De klanten van Belvilla zijn ronduit tevreden te noemen. De website wordt als zeer duidelijk ervaren (11%) en de service en communicatie zijn snel en helder schrijven klanten in hun reviews. Ook blijken de geboekte huizen er in het echt net zo mooi, zo niet mooier uit te zien dan op de foto’s, daarmee maakt Belvilla haar beloftes waar. Klant Verdijk schreef op 12 januari 2016 op Opiness: “Het huis was prachtig nog mooier dan op de site, toen we moesten bellen omdat er nog niemand was met de sleutel, werden we snel en goed geholpen. Ik kan niet anders zeggen als een volgende keer kies ik weer voor Belvilla.”"

Prachtige woorden

Alle reisorganisaties ontvingen reviews op basis van prijs/kwaliteitverhouding, service van de medewerkers en klantgerichtheid; allemaal punten waar wij ons zeer sterk voor maken. We realiseren ons dat wij zorg dragen voor zeer waardevolle dagen. Van je weekendje weg of vakantie wil je zorgeloos genieten en dat mag je van Belvilla verwachten. Enkele highlights uit de beoordeling van consumenten over Belvilla: 'heldere communicatie', 'service van medewerkers fantastisch!', 'zeer tevreden', 'zeer goede uitleg en prijs', 'de verwachtingen werden ruimschoots waargemaakt'. Prachtige woorden om te lezen!

Vakantie Awards 2016

De Vakantie Awards werden voor de derde keer uitgereikt en zijn een initiatief van het reisvakblad TravMagazine in samenwerking met de branche-organisatie Thuiswinkel.org. Via beoordelingswebsite Opiness konden consumenten hun mening delen over de genomineerde reisorganisaties.

 

 

 

 

 

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken