Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Tweejarig meisje wordt Belvilla's vakantiehuizentester

Eindhoven, 19 Juni 2018

Herinneren jullie de vacature voor vakantiehuizentester van Belvilla nog? In april heeft de vacature ongeveer drie weken online gestaan. Met succes. Het resultaat: meer dan driehonderd sollicitaties rolden binnen! En daar zat één heel bijzondere tussen, namelijk die van tweejarige Lot Giesberger. Geboren met het reisvirus, die zij overduidelijk van haar ouders heeft gekregen, heeft Lot al 17 keer gevlogen, in een tempel overnacht en al een kwart van haar leven in het buitenland doorgebracht. Haar paspoort boordevol stempels vertelt eveneens dat Lot in een korte tijd een jaloersmakend vakantie-CV heeft opgebouwd. Nu mag zij voor Belvilla vakantiehuizen testen. Uniek, want de vakanties worden vanuit de ogen van een kind getest. Uiteraard allemaal samen met haar twee assistenten, papa Charles (45) en mama Marielle (43).

 

Bijzondere sollicitatie

“Wij hebben erg leuke en bijzondere sollicitaties ontvangen, maar die van Lot sprong er echt uit”, aldus Jeroen van den Berk, PR manager van Belvilla Nederland en België. “Haar ouders hebben namens haar een brief geschreven, precies zoals een kind een vakantie ervaart. Vakantie reviews worden veelal door volwassenen geschreven of vastgelegd. Maar bij Belvilla zijn wij eigenlijk ook wel benieuwd naar de ervaringen van kinderen. Een voorbeeld: waar ouders genieten van een lekker diner in een restaurant, kan een kind bijvoorbeeld totaal afgeleid zijn door het hondje van de eigenaar. Vervolgens hoor je na het eten alleen maar dat het kind daar graag weer wilt eten in de hoop het dier weer te spotten. Hilarisch. Niet alleen interessant voor ons, maar voor de hele branche”.

Lot heeft al een paar mooie bestemmingen achter de rug. De ouders van Lot dragen tevens ook een bijzonder verhaal. Op relatief late leeftijd hebben zij alsnog hun kinderwens kunnen vervullen door komst van Lot. Lot is daarom dubbel zo bijzonder en willen zij haar zoveel mogelijk van de wereld laten zien.

Ander perspectief

Het gezonde reisvirus heeft Lot dus niet van vreemden. Haar ouders hebben voor haar ook al heel wat mooie bestemmingen afgereisd. Met diverse stempels in haar paspoort, al in verschillende soorten accommodaties gelogeerd te hebben (van boot tot tempel), en o.a. al China, Vietnam, Italië en Griekenland bezocht te hebben in zo’n korte tijd, zal menigeen reisliefhebber in haar kleine kinderschoentjes willen staan. Haar eerstvolgende reis is een reis voor Belvilla. Samen met haar ouders gaat zij drie vakantiehuizen testen in drie verschillende landen. Lot neemt jullie mee in haar ervaringen, belevenissen, must-sees in de omgeving en alles waar het oog van een kind op kan vallen tijdens een vakantie. Uiteraard helpen haar ouders een handje; zij vervullen naast de ouderlijke rol ook de rol van foto- en videograaf.

#doordeogenvanlot

Benieuwd naar de ervaringen van Lot? Begin juli, eind september en eind oktober gaat zij op pad naar Denemarken, Zuid-Europa en België/Luxemburg. Houd vanaf eind juni het instagram-account van Belvilla in de gaten. Hier houdt zij jullie up-to-date. Bereid je via de hashtag #doordeogenvanlot voor op een vakantie-update zoals je die nog niet eerder hebt gezien. 

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken