Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Trend: huwelijksreis steeds persoonlijker

Honeymoon in een kustvilla, stadsappartement of kasteel

Eindhoven, 22 Maart 2012

Een persoonlijke invulling geven aan je bruiloft, is de trend in huwelijksland. Deze trend vertaalt zich nu ook door naar de huwelijksreis. Onderzoek laat drie honeymoontrends zien. Ten eerste wensen kersverse bruidsparen een authentieke, kleinschalige bestemming vol sfeer, daarnaast richten ze zich steeds meer op ‘slow travel’ en ten slotte zoeken ze voor hun huwelijksreis vaker een stedentrip. Daarom heeft Belvilla, marktleider in vakantiehuizenverhuur, speciaal voor trouwlustigen een huwelijksreisselectie samengesteld op www.belvilla.nl/huwelijksreis.

In alle rust van elkaar genieten

De drie trends uit het onderzoek van Huwelijksreis Wijzer sluiten perfect aan bij het aanbod van Belvilla. Een vakantiehuis biedt van nature relatief veel ruimte en privacy in een persoonlijke, authentieke sfeer, waardoor pasgetrouwden in alle rust van elkaar kunnen genieten. De trend van ‘slow travel’ past eveneens goed bij een vakantiehuis. Het laat je de streek van binnenuit ontdekken en voelt aan als een tweede thuis, alsof je er werkelijk even woont. Ten slotte heeft Belvilla de afgelopen jaren haar aanbod in stedentrips fors uitgebreid naar inmiddels bijna veertig Europese steden. Bekende steden als Parijs, Barcelona en Rome hebben hun plaats gevonden, maar Belvilla biedt ook sfeervolle stadswoningen in minder bekende stedentripbestemmingen als Verona, Porto en Sevilla.

Van kustkasteel tot stadsappartement

De huwelijksreispagina van Belvilla biedt een selectie van relatief kleine vakantiehuizen, variërend van super-de-luxe tot knus en romantisch. Het honeymoonaanbod geeft onder meer suggesties voor kasteelovernachtingen, huwelijksreizen aan zee en romantische stedentrips.

In Calabrië, de voet van de Italiaanse laars, bevindt zich direct aan zee bijvoorbeeld een robuust, 7e-eeuws Noormannenkasteel. Hier tref je het kasteelappartement Corpo di Guardia, ingericht met antieke meubelen van de markiezenfamilie die nog steeds eigenaar is. Het slaapkamerraam en het terras bieden een sensationeel uitzicht op zee.

De romantiek van een stad als Florence komt helemaal tot leven in het stadsappartement Piazza Signoria con Vista. Het appartement doet zijn naam eer aan: het terras kijkt uit op het beroemde Piazza dell Signoria, met onder meer het kenmerkende Palazzo Vecchio.


De Belvilla themawebsite voor huwelijksreizen: www.belvilla.nl/huwelijksreis
Het stadsaanbod van Belvilla: www.belvilla.nl/stedentrips

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken