Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Topic Travel wordt zusje Belvilla

Overname verstevigt internationale positie @Leisure Group

Eindhoven, 13 Februari 2015

De @Leisure Group, de holding waar ook vakantiehuizenspecialist Belvilla onderdeel van is, neemt vakantiehuizenaanbieder Topic Travel over. Het merk Topic Travel blijft bestaan, net als het kantoor in Den Haag, en wordt toegevoegd als vijfde consumentenmerk in het portfolio van de @Leisure Group.

Kracht: klantenbinding en Frankrijk

“Met de overname van Topic Travel voegen wij een schat aan ervaring toe aan onze eigen expertise.”, aldus Maarten Esser, Executive Board Member van de @Leisure Group. “De kracht van Topic Travel zit vooral in hun succesvolle wijze van klantenbinding en daarnaast hun kwalitatieve vakantiehuizenaanbod, met name in Frankrijk.” Met de toevoeging van het merk aan haar portfolio verstevigt de @Leisure Group haar andere merken en bekrachtigt de positie als belangrijke internationale speler in vakantieverhuur in Europa.

Slagkracht voor de toekomst

Onno en Eric Bodlaender - Topic TravelIn 1990 was Eric Bodlaender één van de oprichters van Topic Travel. Samen met zijn broer Onno geeft hij leiding aan een team van zo’n vijftig toegewijde medewerkers. Eric Bodlaender: “Na vijfentwintig jaar als individuele speler actief te zijn geweest, zien we dat de markt verandert. Met de toetreding tot de @Leisure Group vergroten wij onze slagkracht flink.” Onno Bodlaender vult aan: “Zo zijn wij er zeker van dat wij onze trouwe klanten en verhuurders nog lang onze topservice kunnen blijven bieden.”

Leidende positie op online reismarkt

Het merk Topic Travel wordt het vijfde consumentenmerk binnen de holding @Leisure Group.  De merken Belvilla, Ardennes Relais en Topic Travel hebben vakantiehuizen direct onder contract. De holding biedt onder de portal-merken Casamundo en EuroRelais ook vakantie-accommodaties aan van andere verhuurpartijen en particulieren. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft de @Leisure Group een leidende positie op de online reismarkt. Jaarlijks verblijven ruim 1,3 miljoen vakantiegangers met meer dan 140 nationaliteiten in de vakantie-accommodaties van de @Leisure Group.

 

Belvilla

Ellen Oude Grotebevelsborg, persvoorlichter
Tel.  040-216 36 12
E-mail:  Ellen.OudeGrotebevelsborg@leisure-group.eu
Website:  www.belvilla.nl/pers
Twitter:  @Belvilla_pers, http://twitter.com/belvilla_pers
Blog:  http://belvilla-vakantiehuizen-expert.nl/
LinkedIn: www.linkedin.com/in/ellenoudegrotebevelsborg

@Leisure Group


Bjørn Berg-Andersen, COO @Leisure Group
E-mail: bjorn.ba@leisure-group.eu
LinkedIn:  http://www.linkedin.com/in/bjornbergandersen
 

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgde in 2014 bijna 4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Over de @Leisure Group

De @Leisure Group is één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie op de online reismarkt. @Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties in 36 verschillende landen. Hiervan staan ruim 20.000 vakantiehuizen direct onder contract. Daarnaast biedt de organisatie vakantiehuizen, vakantieparken en hotels aan van andere gerenommeerde verhuurpartijen en van particuliere eigenaren. Het aanbod groeit voortdurend. Jaarlijks boeken ruim 1.3 miljoen vakantiegangers met ruim 140 verschillende nationaliteiten hun vakantie bij @Leisure. Dit resulteert in een totale boekingsomzet van ongeveer € 200 miljoen. www.leisure-group.eu

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken