Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Stemt u ook op Belvilla als beste aanbieder wintersport?

Snowplaza Award 'beste reisorganisatie 2017'

Eindhoven, 7 Februari 2017

Vindt u Belvilla de beste aanbieder wintersport? Stem op ons voor de Snow Plaza AwardBelvilla maakt kans op de Snow Plaza Award 2017 als beste reisorganisatie voor de wintersport. De tussenstand vertelt dat we op de tweede plaats staan van ruim dertig wintersportaanbieders. Natuurlijk willen we deze prijs graag winnen. Helpt u ons mee?

Vindt u dat Belvilla de beste aanbieder is voor een wintersportvakantie? Breng dan uiterlijk 20 maart uw stem uit op https://www.snowplaza.nl/beste-wintersport-reisorganisatie/. Met uw stem maakt u kans op een zesdaagse skipas.

Belvilla heeft heel veel vakantiehuizen voor de wintersport. Op dit moment bieden we in totaal bijna 4.000 chalets en appartementen aan in de wintersportgebieden van Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland, Tsjechië en zelfs Spanje. Jaarlijks ervaren vele duizenden wintersporters de voordelen van een vakantiehuis. We verwelkomen heel veel vriendengroepen die de gezelligheid van een 'eigen' huis bij de piste zeer waarderen. Ook een wintersport met drie generaties is in trek, waarbij naast skiën en snowboarden ook het wandelen en sleeën tot de activiteiten behoren. En wat dacht u van een wintersportchalet met wellness? Heerlijk bubbelend in de jacuzzi genieten van de wit getopte bergen. Fantastisch!

Dat zijn nog maar enkele voorbeelden. Neem dus vooral een kijkje in ons wintersportaanbod en zie wat er voor u bijzit.

 

 

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken