Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Slovenië nieuwe bestemming Belvilla

Vakantiehuizenspecialist start met 60 Sloveense vakantiehuizen

Eindhoven, 13 April 2015

Vakantiehuizenspecialist Belvilla heeft circa zestig nieuwe vakantiehuizen in Slovenië toegevoegd aan haar aanbod. Dit aantal zal de komende tijd worden uitgebreid tot minimaal 200 Sloveense vakantiehuizen. Reden om te starten met deze voor Nederlanders relatief onbekende bestemming, is de groeiende populariteit en de diverse beleving die het land biedt. Slovenië brengt het aantal vakantielanden van Belvilla op 21.

Steeds meer Nederlanders naar Slovenië

Het aantal Nederlanders dat Slovenië bezoekt, is van 2010 t/m 2014 gestegen met maar liefst +28%. In 2014 gingen bijna 76.000 Nederlanders naar deze bestemming tussen Italië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. Samen zorgden ze voor totaal bijna 284.000 overnachtingen.  Deze groeiende populariteit heeft er mede aan bijgedragen dat Belvilla Slovenië heeft opgenomen in haar aanbod.

Kort verblijf als stop-over

Slovenië Belvilla vakantiehuizenDe Sloveense vakantiehuizen van Belvilla zijn te huur vanaf twee nachten. Naast Slovenië als einddoel van de vakantie, kan het dus ook interessant zijn om een vakantiehuis voor twee nachten te huren en een korte stop-over te maken onderweg naar bijvoorbeeld Kroatië.

Van cultuur tot natuur

De eerste zestig nieuwe vakantiehuizen in Slovenië liggen verspreid over de bekendste regio’s van het land. De Sloveense woningen bieden gasten de mogelijkheid om bijvoorbeeld hoofdstad Ljubljana te ontdekken, de Sloveense  kust, de vele meren, waaronder het meer van Bled, en de bergen. Slovenië leent zich goed om actief bezig te zijn in de natuur en is een echt wijnland.

Relatief onbekende vakantiebestemming

Alhoewel omringd door populaire vakantiebestemmingen Oostenrijk, Italië en Kroatië, is Slovenië een relatief onbekende vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land is ongeveer half zo groot als Nederland en kent hoge bergen, een kustlijn aan de Adriatische Zee en veel bossen, kloven en grotten. Slovenië, eerder onderdeel van Joegoslavië, vormt sinds 1991 een soevereine staat. Het land is al sinds 2004 lid van de Europese Unie en sinds 2007 is de Euro de munteenheid. Liefhebbers van uitdagende sporten als raften en mountainbiken komen hier goed aan hun trekken, evenals wijnliefhebbers. De hoofdstad Ljubljana kent veel cultuur en vertier.

Belvilla: www.belvilla.nl/vakantiehuis-slovenie

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken