Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Samenwerking Belvilla en Kuypers Verhuur

Groot nieuw aanbod van vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk

Eindhoven, 2 November 2018

Belvilla en Kuypers Verhuur, aanbieder van luxe vakantiehuizen in de Zuid-Franse Languedoc-Roussillon, gaan per 1 december aanstaande de krachten te bundelen. Belvilla richt zich op de verhuur van de woningen en Kuypers Verhuur op de services ter plaatste in Zuid-Frankrijk.

 

Familiebedrijf Kuypers verhuurt sinds 2003 villa’s in de mooiste gebieden van de Aude en de Hérault, dicht bij steden als Narbonne, Carcassonne, Montpellier, Béziers en Limoux. Het portfolio bestaat uit ongeveer 65 complete luxe villa’s met privézwembad en/of jacuzzi in Occitanië, de Languedoc-Roussillon. De reserveringen zullen na 1 december door Belvilla worden verzorgd en afgehandeld. Services aan huurders en eigenaren zullen door Kuypers Verhuur worden verzorgd. De lokale agent van Belvilla wordt met betrekking tot de verhuur het aanspreekpunt voor huiseigenaren in de regio.

Belvilla is blij met dit partnerschap, zegt Dominique Noël, Sales manager Frankrijk. “John en Lydia Kuypers hebben in 15 jaar een prachtig en kwalitatief goed merk opgebouwd in een interessante vakantieregio. Als Belvilla zijn we blij om deze samenwerking aan te gaan, omdat het onze positie verder verstevigt en we in één keer een grote hoeveelheid huizen in het hogere segment kunnen aanbieden. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om in de regio kwalitatief hoogwaardige diensten zoals huis, tuin & zwembad onderhoud aan te bieden aan onze gasten en huis eigenaren in de regio. Met de kennis en expertise van Kuypers verhuur willen we dit zo snel mogelijk gaan uitbreiden in Frankrijk. Een mooie dag voor Belvilla in nog altijd nummer 1 vakantieland Frankrijk”, zegt Noël.uitbreiden in Frankrijk. Een mooie dag voor Belvilla in nog altijd nummer 1 vakantieland Frankrijk”, zegt Noël.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken