Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Ruim 500 nieuwe vakantiehuizen in populaire vakantieregio’s

Belvilla beantwoordt aan groeiende consumentenbehoefte

Eindhoven, 7 Maart 2016

Vakantiehuizenexpert Belvilla heeft het aanbod in populaire vakantieregio’s sterk uitgebreid met ruim 500 nieuwe vakantiehuizen. Dit aanbod is toegevoegd om nog beter tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van consumenten. De extra woningen bevinden zich vooral in Nederland, Italië en Spanje, waar Belvilla een boekingsgroei waarneemt van dubbele cijfers.

Italië, Nederland en Spanje razend populair

Eylard Wurpel, Marketing Manager Belvilla, licht toe: “Vakantiegangers boeken dit jaar +25% meer Italiaanse vakantiehuizen, +35% meer Nederlandse vakantiehuizen en zelfs +63% meer Spaanse woningen. Steeds meer vakantiegangers blijken de privacy en vrijheid van een vakantiehuis te waarderen. Je eigen ‘thuis’ op vakantie, met het gezelschap dat je zelf kiest, zonder rij bij het hotelbuffet of het kamermeisje dat op ongewenste tijden binnenvalt. Hierbij speelt vermoedelijk ook mee dat mensen neigen naar stabiele bestemmingen waar ze zich veilig voelen.”

Top 5 zomerbestemmingen Nederlanders

De uitbreidingslanden Nederland en Italië staan in de top 5 van meest populaire bestemmingen voor deze zomer. Bijna één op de vijf zomerboekingen van Nederlanders is voor een vakantie in eigen land. Spanje is één van de grootste groeiers.

Nieuw aan de Nederlandse kust

Resort Sea Lodges Bloemendaal bestaat uit 113 vakantiehuizen aan de Nederlandse kustDe Nederlandse kust is een populaire bestemming. Nieuw in het Belvilla-aanbod is het resort Sea Lodges Bloemendaal met totaal 113 vakantiehuizen. Vanaf mei kunnen hier de eerste gasten verblijven. Het autoluwe vakantiepark ligt in de Noord-Hollandse duinen op slechts honderd meter van zee, tegenover de strandopgang van het populaire Bloemendaal aan Zee. Het duinpark biedt kustwoningen aan voor vier en voor zes personen. Ze variëren in comfortniveau van drie tot vier sterren en wekken door een passende inrichting ook binnen de strandsfeer op. Eén type heeft bovendien aanpassingen voor mensen met een mobiele beperking. Gaat de hond mee op vakantie? Die is ook welkom bij de sea lodges en bovendien biedt het Bloemendaalse strand Parnassia honden het hele jaar door toegang.

Op een agriturismo in Italië

Het nieuwe aanbod in Italië bevindt zich veelal bij een agriturismoDe ruim tweehonderd nieuwe Italiaanse vakantiehuizen bevinden zich grotendeels op een landgoed in Toscane, Umbrië, Lazio/Rome en Sicilië. Omringd door druivenranken en olijfgaarden laat een agriturismo haar gasten vaak letterlijk proeven van het lekkers van het land. Veel Nederlanders waarderen deze vorm van vakantie vieren, wat reden was voor Belvilla om het aanbod van vakantiehuizen op een agriturismo uit te breiden.

Spaanse eilanden, Costa Brava en Andalusië

De 120 nieuwe vakantiehuizen in Spanje zijn veelal luxe villa’s en finca’s – Spaanse landhuizen – aan de Costa Brava, in de Zuid-Spaanse regio Andalusië en op de eilanden Mallorca, Ibiza en Formentera. Belvilla ziet momenteel een verdriedubbeling van boekingen aan de Costa Brava en verwacht met het nieuwe aanbod ook in de andere regio’s beter aan de vakantiewensen tegemoet te komen.

De nieuwe vakantiehuizen in Spanje staan onder meer op Ibiza

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken