Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Reactie Belvilla uitzending Radar

Eindhoven, 7 Oktober 2019

Vooropgesteld, wij vinden het heel vervelend dat een aantal huiseigenaren deze ervaring met Belvilla heeft. Dat is absoluut niet onze bedoeling. Onze medewerkers zetten zich juist iedere dag voor de volle 100% in voor onze huiseigenaren.

In de basis is het doel van Belvilla om huiseigenaren succesvoller te maken. Nu we onderdeel zijn van OYO kunnen we dat nog beter realiseren, door onder andere meer service en garanties aan te bieden. Wel hebben we van een aantal huiseigenaren gehoord dat we soms een stap te snel gaan. Zo moeten we beter communiceren en duidelijk aangeven wat we van onze huiseigenaren vragen en welke keuzes ze hebben. Ook blijken we in enkele gevallen onze processen nog niet volledig op orde te hebben. Beide hebben we sindsdien direct aangescherpt. Eventueel onterecht doorgevoerde aanpassingen, hebben we (nagenoeg) allemaal gecorrigeerd. Uiteraard blijft het onze prioriteit om ervoor te zorgen dat onze communicatie en processen in de toekomst ook goed verlopen.

Algemene voorwaarden
Wij hebben deze zomer geen nieuwe algemene voorwaarden ingevoerd voor de lopende contracten met onze huiseigenaren. De nieuwe voorwaarden zijn alleen van toepassing op nieuwe contracten. Door een miscommunicatie is de indruk kortstondig ontstaan dat de nieuwe voorwaarde ook van toepassing waren op bestaande contracten, en dat vinden wij zeer spijtig, maar dit is nooit het geval geweest.

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken