Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Race om vakantiehuis bij Formule-1-circuit

Max Verstappen stuwt Nederlandse vraag naar verblijf bij Grand Prix België

Eindhoven, 25 Juli 2016

De stijgende populariteit van Formule-1-coureur Max Verstappen heeft ook de race gestart om een vakantiehuis nabij de Grand Prix van België. Dat concludeert vakantiehuizenexpert Belvilla uit de hoge Nederlandse bezetting tijdens het Formule-1-weekend van 26 t/m 28 augustus. Sinds de aanvang van dit Grand-Prix-seizoen in maart hebben twee keer zoveel Nederlanders een vakantiehuis geboekt in omgeving Spa-Francorchamps. Ruim 460 van de totaal 500 Belvilla-woningen in de regio Luik-Spa-Malmedy-Stavelot zijn al bezet tijdens de Grand Prix in het laatste weekend van augustus.

Nederlanders ruim vertegenwoordigd

Waar Nederlanders vorig jaar in kleiner aantal boekten en de kans waagden op een last-minute-vakantiehuis bij het circuit, ziet Belvilla dat ze dit jaar meer op zeker spelen. Al vanaf de start van het Grand-Prix-seizoen zitten de boekingen rond Spa-Francorchamps in de lift. “Niet vreemd natuurlijk, als je bedenkt dat Max Verstappen aan een stevige opmars bezig is na zijn winst in Spanje en zijn podiumplaatsen in Groot-Brittannië en Oostenrijk.”, aldus Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla. “Normaal ben ik niet zo’n Formule-1-kijker, maar nu zit ook ik voor de tv en zelfs mijn dochters schuiven aan.”

Max Verstappen stuwt Nederlandse vraag naar verblijf bij Grand Prix België

Al vanaf de start van het Grand-Prix-seizoen zitten de boekingen rond Spa-Francorchamps in de lift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Circuit Spa-Francorchamps: meer dan alleen GP

Raceliefhebbers kunnen het hele jaar hun hart ophalen bij het circuit van Spa-Francorchamps. Naast de Grote Prijs van België vinden er 220 dagen per jaar activiteiten plaats. Op speciale dagen kun je zelfs met je eigen auto op het parcours racen.

Meer informatie

Vakantiehuizen rond Spa-Francorchamps: https://www.belvilla.nl/vakantiehuis-ardennen-luik-spa-malmedy-stavelot-en-omgeving

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken