Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Prijswinnaar Skidôme wint wintersportvakantie Belvilla

Van indoorskiles naar de echte bergen

Eindhoven, 16 November 2015

De prijsuitreiking (links Alissa van Skidome, midden winnaar Koen Lockefeer en rechts Nicole van Belvilla)Een wintersportvakantie winnen? Koen Lockefeer uit Breda heeft het voor elkaar! Hij is namelijk de prijswinnaar van de actie die wij samen met Skidôme hebben opgezet. Beginners of gevorderde wintersporters die een proefles boekten bij Skidôme, maakten kans op een wintersport bij Belvilla. Afgelopen donderdag hebben we de prijs uitgereikt op de indoorskibaan in Rucphen.

Kiezen uit ruim 3.500 wintersporthuizen

Uit handen van onze collega Nicole en Alissa van Skidôme kreeg Koen een Belvilla vakantiecheque ter waarde van €750. Hij mag daarmee een keus maken uit onze ruim 3.500 wintersporthuizen. Koen is beginnend skiër, terwijl zijn vriendin Mieke al wel ski-ervaring heeft. Daarom wilde Koen eerst wat les voordat hij echt de bergen in zou gaan. Koen was overdonderd door de prijs en gaat zich nog beraden hoe hij die wil invullen. Mogelijk wordt het een weekendje Winterberg met vrienden, gaf hij aan.

Weekendje wintersport in Winterberg

Komt dat even mooi uit, want Belvilla heeft een ruim 200 wintersporthuizen bij Winterberg. En Vakantiewereld Winterberg is bovendien een heel fijn skigebied om een weekendje naartoe te gaan of om voor het eerst te proeven van de wintersport. Enkele suggesties waar Koen zijn cheque (deels) voor in kan zetten:

Landhuis voor een grote groep

Mocht je een hele grote vriendengroep hebben, dan is dit enorme groepshuis in Winterberg een tip. Je kan in dit landhuis met totaal veertig personen verblijven. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer en er zijn volop zitplaatsen. Je treft hier bovendien een bar en een piano. Genoeg kans voor een topweekend dus!Voor een echt grote vriendengroep is dit groepshuis met bar een tip in Winterberg

Chalet met sauna

Met een wat kleinere groep vrienden is dit houten chalet in Küstelberg een aanrader. Het is gezellig ingericht en geschikt voor acht personen. Na een dag op de piste kun je hier bovendien heerlijk ontspannen in je eigen sauna. Nier verkeerd!Erg fijn na een dag op de piste: een sauna in je vakantiehuis

Bergresort met zicht op Winterberg

En mocht Koen meer de sfeer van een vakantiepark wensen, dan kunnen we hem Bergresort Winterberg voorstellen. Verspreid over diverse gebouwen vind je hier appartementen voor vier, zes, acht en twaalf personen. Het resort ligt tegen een berghelling. Vanaf de zuidzijde kijk je uit op Winterberg, de levendige plaats die je in een minuut of tien te voet bereikt.Bij Belvilla vind je ook vakantiewoningen op een resort of vakantiepark voor je wintersport

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken