Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Populair Griekenland herontdekt vanuit sfeervol vakantiehuis

Belvilla opent Griekse markt met aantrekkelijk aanbod

Eindhoven, 19 November 2009

Belvilla heeft nu ook voet gezet in het mythische Griekenland. De specialist in de online verhuur van vakantiehuizen biedt sinds kort een fraai palet vakantiehuizen aan in echte Griekse sferen op bijvoorbeeld Kreta, Rhodos, Corfu en Santorini. Het aanbod zal naar verwachting in 2010 verder uitbreiden naar populaire bestemmingen als Kos en Mykonos, de hoofdstad Athene en de Peloponnesos.

De Belvilla vakantiehuizen in Griekenland kennen flexibele aankomst- en vertrekdata, zijn per nacht te boeken en sluiten goed aan op de vliegdiensten van de bekende goedkope vliegmaatschappijen die vanuit Nederland, Duitsland en België vertrekken. Ze kenmerken zich alle door een authentiek, regiotypisch karakter. Het aanbod varieert van luxe privévilla’s met zwembad en kleinschalige eco-residenties tot kenmerkende canava’s, een soort grotwoningen. De woningen zijn gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig en huurauto en liggen op aantrekkelijke locaties die niet op massatoerisme zijn gericht.

De Griekse vakantiehuizen zijn volgens Belvilla vooral geschikt voor mensen die het echte Griekenland willen (her)ontdekken en ervaren en geïnspireerd raken door bijvoorbeeld rustgevende olijfgaarden en riante vergezichten over de Griekse zeeën. Belvilla directeur Hedwig Wassing zegt: “Vanuit de Benelux-, Duitse en Engelse markt is er een grote vraag naar self-catering accommodaties in Griekenland. Het land heeft een enorm potentieel. Wij hebben echter in de eerste instantie een selectie gemaakt uit de belangrijkste bestemmingen voor Nederlandse en Duitse vakantiegangers, gekoppeld aan de bereikbaarheid en frequentie van (low-cost) vluchten die er vanuit Nederland, België en Duitsland gaan.”

Griekenland: populaire bestemming

Griekenland is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Ook in 2008 stond het land op de zevende plaats van buitenlandse vakantiebestemmingen. Griekenland staat bekend als het Europese land met de meeste eilandjes. Vakantiegangers komen voor de uitgestrekte kusten, de gastronomie, het klimaat en voor de eeuwenoude historie.

Griekenland is de 18e bestemming van Belvilla. In totaal heeft Belvilla een aanbod van meer dan 18.000 vakantiehuizen door vrijwel heel Europa. Voor meer informatie www.belvilla.nl

[einde bericht]


Fotobijschrift: “Griekenland herontdekt vanuit een regiotypisch vakantiehuis. Met prachtige vergezichten over de uitgestrekte kusten en eilanden of omgeven door honderden rustgevende olijfbomen. Voordeel is dat de Griekse vakantiehuizen van Belvilla flexibele aankomst- en vertrekdagen kennen, per nacht zijn te boeken, en dus heel goed aansluiten op de vliegdiensten van goedkope vliegmaatschappijen die vanuit Nederland, Duitsland en België vertrekken.”

Voorbeeldhuizen: http://www.belvilla.nl/vakantiehuizen/GR-84700-04.html; http://www.belvilla.nl/vakantiehuizen/GR-49083-01.html; http://www.belvilla.nl/vakantiehuizen/GR-84700-03.html
 

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken