Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Overijssels vakantiehuis derde van Nederland

Vakantiehuis Villa ’t Boschhuys wint Belvilla Award

Eindhoven, 21 Januari 2016

Het vakantiehuis Villa ‘t Boschhuys in het Overijsselse Holten is bekroond met een Belvilla Award. Villa ‘t Boschhuys is verkozen tot het derde beste vakantiehuis van Nederland. Het winnende vakantiehuis, Heide State, staat in Friesland en de nummer twee bevindt zich in Noord-Brabant. Zowel de vakantiegangers als de jury roemen de veelzijdigheid Villa ‘t Boschhuys. Voor deze award werden alle ruim 2.400 Nederlandse vakantiehuizen op verschillende punten beoordeeld, waaronder de populariteit van de woning en de gastvriendelijkheid van de huiseigenaar. De gastwaardering voor dit vakantiehuis is gemiddeld een 9,1.

Regio belangrijk voor vakantiekeuze

Het Overijsselse vakantiehuis Villa 't Boschhuys is derde van NederlandDe locatie van het vakantiehuis speelde een grote rol bij de waardering voor de winnende vakantiehuizen. Zo noemen vele gasten De Sallandse Heuvelrug om te wandelen, te fietsen of met de hond te ontdekken. De jury beaamt de rol van de regio: “We zien dat de locatie een grote rol speelt bij de keus voor een specifiek vakantiehuis. Een natuurrijke omgeving geeft vele mogelijkheden voor activiteiten.” De woorden van een gast: ‘fantastische bos- en zandrijke omgeving’ bekrachtigen dit.

Nederlanders graag naar Overijssel

Cijfers van het CBS tonen een toename in korte vakanties van Nederlanders naar Overijssel. In 2014 steeg het aantal korte vakanties met ongeveer 6%. Belvilla biedt in Overijssel bijna 250 vakantiehuizen aan, zo’n 10% van het totale Nederlandse aanbod. De populariteit van Overijssel als vakantieregio groeit onder Nederlanders gestaag. In 2015 is het aantal boekingen met 28% gestegen ten opzichte van 2014. Het jaar 2014 toonde zelfs een stijging van 32% ten opzichte van 2013.

Steeds meer Nederlanders boeken een vakantiehuis in Overijssel

Over de awards

Ieder jaar reikt Belvilla prijzen uit aan eigenaren van vakantiehuizen met veel ingevulde enquêtes, een hoog enquêtecijfer, leuke tips van de eigenaar en een goede huispresentatie in woord en beeld. Deze awards onderstrepen de boodschap van de marktleider in vakantiehuizen: “Je wordt niet zomaar een Belvilla” en stimuleren vakantiehuiseigenaren nog meer om hun woning steeds verder te optimaliseren. Meer informatie over de awards: www.belvilla.nl/tophuizen.

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken