Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Oostenrijk met 83% populairder dan ooit bij wintersporters

Nieuwjaarsweek extra in trek en wintersportgroepen steeds groter

Eindhoven, 29 November 2016

Oostenrijk populairder dan ooit bij wintersportersSinds de kou meer de overhand krijgt, zijn de wintersportboekingen losgebarsten. Belvilla ziet diverse wintersporttrends bij Nederlanders. Zo is Oostenrijk komend wintersportseizoen met 83% nog veel populairder dan voorgaande jaren. Ter vergelijking: eerder schommelde het Oostenrijkse aandeel net boven de 70% van alle wintersportboekingen. Verder zijn wintersportchalets in de nieuwjaarsweek komend seizoen extra in trek en piekt de voorjaarsvakantie van regio Zuid en Midden. Ook blijkt dat de groep vrienden, familie en collega’s waarmee Nederlanders op wintersport gaan, steeds groter wordt.

Meer keus in wintersportchalets in het geliefde Oostenrijk

Om aan de enorme populariteit van Oostenrijk te voldoen, heeft Belvilla honderden wintersportaccommodaties in dit Alpenland toegevoegd. Pepijn Zijsling, Oostenrijkspecialist van Belvilla, vertelt: “Onze focus ligt op comfortabele chalets nabij de piste, bijvoorbeeld in het populaire Sankt Anton am Arlberg, nu het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk.” Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla, voegt toe: “Als fervente Oostenrijk-wintersporters verbaast het mij niets dat dit land zo populair is. Ik kom er al veertig jaar en ben na diverse uitstapjes naar andere landen duidelijk een Oostenrijkfan.”

 

Voor de printversie van deze afbeelding: zie onderaan het persbericht

Wintersport met jaarwisseling en in grotere groep

“In het wintersportboekseizoen dat volop aan de gang is, zien we nu al dat +20% meer Nederlanders een wintersportchalet hebben geboekt voor de week van oud en nieuw”, vertelt Wurpel. “Ook piekt het aantal Nederlanders dat op skivakantie gaat tijdens de voorjaarsvakantie van regio Midden en Zuid. Opvallend is verder dat de wintersport steeds meer een groepsvakantie is. De grootte van het reisgezelschap neemt het komende wintersportseizoen met 12% duidelijk toe naar gemiddeld bijna acht personen.”

 

Voor de printversie van deze afbeelding: zie onderaan het persbericht

Gemakkelijk een passend wintersporthuis

Belvilla biedt met bijna 4.000 wintersportaccommodaties voor ieder wat wils. Voor consumenten die nog niet precies weten waar ze naartoe willen, biedt Belvilla inspiratie en praktische tips. Mensen die juist exact voor ogen hebben welke wensen ze aan hun wintersportaccommodatie stellen, vinden gemakkelijk hun weg via de duidelijke navigatie op de website www.belvilla.nl/wintersport-chalet.

 

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken