Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Nederland wil op vakantie na uitschakeling EK

Ruim 50% meer websitebezoek na verlies Oranje

Eindhoven, 19 Juni 2012

Na de uitschakeling van Oranje in het Europees Kampioenschap wil Nederland massaal een vakantie boeken. Dat blijkt uit cijfers van vakantiehuizenspecialist Belvilla. Na uitschakeling liet de website ruim 50% meer bezoekers zien tegenover een gemiddelde dag in juni.

Last minutes scoren

Het wachten met boeken tot uitschakeling, is kenmerkend bij een dergelijk toernooi. Nu het Nederlands Elftal niet meer hoeft te voetballen, willen Nederlanders echter snel de beste last minute-deals scoren. Oranje mag dan van Portugal verloren hebben, Portugal als vakantiebestemming is dit jaar wel populair bij de Nederlanders met een sterke groei ten opzichte van 2011. Onder de elf topspelers bij Belvilla zijn op dit moment Toscane, Tirol, de Ardennen, Eifel, Zeeland, West-Vlaanderen, de Provence en de Algarve.

Last  Minutes van Belvilla: www.belvilla.nl/vakantiehuis-lastminute

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken