Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Moederdagtip: maak sprookjes waar

Sprookjeshuizen bij Belvilla

Eindhoven, 3 Mei 2016

Wie zegt dat sprookjes niet bestaan? Met Moederdag in het vooruitzicht geeft vakantiehuizenexpert Belvilla tips voor sprookjesachtige vakantiehuizen; perfect voor een moeder-dochter-weekend of langer. Kom slapen als Doornroosje in een kasteel, laat je meeslepen in de sfeer van ‘Duizend-en-één-nacht’ of zoek de grens op tussen werkelijkheid en fictie als Alice in Wonderland.

Als Alice in de Ardennen

Kleine flesjes toverdrank, een mini-deurtje in de muur en een verkleedkist vol prinsessenjurken op zolder; in de Ardennen staat een sprookjesachtig vakantiehuis (huiscode BE-6960-77) waar meisjesfantasieën overuren maken. Zelfs het theeservies staat klaar, dus Alice kan zo aanschuiven voor een kopje! Eén van de eerdere gasten vat het treffend samen: “Het ’kind’ in ons kwam weer terug”.

Als Alice in de Ardennen in een sprookjesachtig vakantiehuis

Duizend-en-één-nacht in een yurt

Verblijf in een Mongoolse yurt en laat je meeslepen in de verhalen van ‘Duizend-en-één-nacht’. Belvilla biedt één yurt in de Ardennen (huiscode BE-6660-51) aan en een andere yurt in Friesland (huiscode NL-8722-08), beide met overdadige details en kleuren in de stijl van Sherazade. De tenten hebben een kenmerkende ronde vorm met een groot luchtgat in het dak. Binnen vind je een prachtig beschilderd bed en ook de andere meubels zijn in stijl.

Duizend en één nacht; slapen in een yurt

Een kasteel als Doornroosje

Bij een prinses hoort een kasteel; zo simpel is het! Belvilla biedt ruim honderd kasteelwoningen aan die je kan huren als vakantiehuis. Ze staan verspreid over heel Europa met een focus op Italië en Frankrijk. Sommige kastelen heb je helemaal voor jezelf en in andere kastelen huur je een gedeelte als vakantiehuis. Zo verblijf je in de Bourgogne bijvoorbeeld in de toren van een 15e-eeuws kasteel met zwembad (huiscode: FR-00001-83). Neem voor alle kastelen een kijkje op www.belvilla.nl/vakantiehuis-in-een-kasteel.

Bij een prinses hoort een kasteel

Hans en Grietje of Goudlokje

Hans en Grietje of Goudlokje zijn net de deur uit, zo lijkt het bij een popperig vakantiehuis in de Belgische Westhoek (huiscode BE-8972-03). Een huisje aan de Noord-Hollandse kust (huiscode NL-3183-01) geeft je hetzelfde gevoel, net als een 18e-eeuwse woning aan de rand van het Berger Bos (huiscode NL-4985-01). Of wat denk je van een sprookjesachtige villa in Hessen (huiscode DE-34516-12)?

Alsof Hans en Grietje net de deur uit zijn...

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken