Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Meer Nederlanders in vakantiehuis tijdens kerstvakantie

Belvilla plust vooruitlopend op last minutes al ruim 10%

Eindhoven, 29 November 2011

Ondanks, of misschien juist dankzij, de economische crisis ziet vakantiehuizenspecialist Belvilla dat Nederlanders nu al ruim 10% meer hebben gereserveerd voor de komende kerstvakantie dan in 2010. Dit terwijl het verleden laat zien dat een groot deel van de boekingen voor de kerstvakantie last minute wordt vastgelegd. De wens om samen de feestdagen door te brengen, is door de financiële crisis wellicht juist versterkt. Een vakantiehuis is dan een verrassend betaalbare manier om er een paar dagen op uit te gaan. Oostenrijk is deze kerstvakantie veruit favoriet met circa 40% van de boekingen, terwijl bijna 20% van de Nederlanders een kerstvakantie in eigen land prefereert, op de voet gevolgd door een vakantie bij onze zuiderburen.

Last minutes

De kerstvakantie 2011 breekt bij Belvilla nu al de cijfers van 2010, terwijl een deel van de boekingen naar verwachting nog wordt vastgelegd. Van alle kerstvakantieboekingen van Nederlanders in 2010 was namelijk 1/3 een last minute boeking, gemaakt binnen zes weken voor aankomst.

Belvilla pakt dubbel uit

Deze last minute-tendens is voor Belvilla reden om nog meer mensen de kans te geven de donkere dagen samen door te brengen. De vakantiehuizenspecialist biedt nu €25 extra korting op alle last minute boekingen die gemaakt worden tot en met donderdag 15 december. De aanvullende korting geldt voor verblijven die binnen zes weken na reservering plaatsvinden, dus uiterlijk tot en met aankomstdatum 31 januari 2012. Dat is niet alleen leuk voor de feestdagen, maar ook daarvoor of daarna, bijvoorbeeld om de kerstinkopen te doen of op wintersport te gaan.

Last minutes van Belvilla: www.belvilla.nl/vakantiehuis-lastminute

Over Belvilla

Al meer dan 40 jaar selecteren en beheren wij zorgvuldig de beste vakantiehuizen in Europa. Deze worden allemaal 100% beheerd, toegankelijk geprijsd en dienovereenkomstig gewaardeerd: onze gasten beoordelen hun ervaring met Belvilla gemiddeld met een 8,4. Maar we blijven innoveren om mensen te verrassen met onze diensten en handige functies, zoals onze digitale self-check-in, onze no-deposit standaard en 24/7 ondersteuning. 
 
Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. De organisatie biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Belvilla maakt sinds 2019 onderdeel uit van OYO Vacation Homes.

 

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Belvilla Services B.V.
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven (NL)
E: pr@belvilla.com

Blog: www.belvilla.nl/inspiratie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2023 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken