Actualiteit

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Marie-Christine Osterop versterkt @Leisure Group

Nieuwe Customer Service Operations Director komt over van Booking.com

Eindhoven, 29 Juni 2017

De @Leisure Group, moederorganisatie van Belvilla, heeft zich versterkt met Marie-Christine Osterop als nieuwe Customer Service Operations Director. Osterop is afkomstig van Booking.com en zal het centraal aangestuurde klantenserviceteam gaan leiden.

Marie-Christine Osterop streeft naar perfectie op het gebied van klantenservice. Bij Booking.com ontwikkelde en implementeerde Osterop nieuwe manieren om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en stond ze als Regional Director Customer Service aan de wieg van de groei van 500 naar 5000 medewerkers binnen het serviceteam.

In 2008 was Osterop werkzaam bij Office Depot, waar ze de organisatiestructuur heeft omgebouwd naar één regio en ontwikkelde en implementeerde ze een overkoepelende klantenservicestrategie. Bij Essent (2002-2007) introduceerde Osterop de ‘Lean’ filosofie in alle service- en salesprocessen. Osterop begon haar carrière bij KPN, waar zij verschillende rollen vervuld heeft.

Tobias Wann, CEO @Leisure Group, vertelt: “Met Marie-Christines klantgerichte werkwijze, heeft ze sterke, gecentraliseerde klantenserviceteams gebouwd die unieke ervaringen en uitstekende service aan hun klanten bieden. Dat past precies in onze filosofie van een 9+ klantbeleving.” Osterop volgt Natascha van de Pas op, die besloten heeft het bedrijf na 7 jaar te verlaten.

De @Leisure Group, gevestigd in Amsterdam, is één van de belangrijkste spelers op de Europese markt van vakantiehuizenverhuur en is actief in alle segmenten van deze industrie: Van full-service-provider Belvilla tot boekingsplatfrom Casamundo en online marktplaats Traum-Ferienwohnungen. Het doel van de organisatie is om mooie en onvergetelijke momenten voor hun gasten, huiseigenaren en partners te creëren.

De @Leisure Group biedt meer dan 470.000 vakantieaccommodaties in 36 verschillende landen. Hiervan staan zo’n 22.000 vakantiehuizen direct onder contract bij Belvilla, 10.000 bij DanCenter en Danland en meer dan 60.000 bij Traum-Ferienwohnungen. Jaarlijks boeken ruim 1.3 miljoen vakantiegangers met ruim 140 verschillende nationaliteiten hun vakantie bij @Leisure.

Sinds januari 2015 is de organisatie onderdeel van Axel Springer SE, als digitale uitgeverij de nummer één in Europa.

Over Belvilla Actualiteit

Via onze rubriek 'Actualiteit' houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden rond Belvilla en/of vakanties in het algemeen. Als specialist in de online verhuur van vakantiehuizen zijn we marktleider in de Benelux en ook één van de leidende spelers Europa. Onze organisatie bestaat ruim 35 jaar. Afgelopen jaar verzorgden wij bijna 5,4 miljoen overnachtingen in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen. U vindt Belvilla-vakantiehuizen in 24 landen.

Wat u van ons mag verwachten? Wij zetten ons als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiehuis. Bij Belvilla bent u zeker van unieke, aantrekkelijk geprijsde vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw vakantie? Neem een kijkje op onze Belvilla-blog.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2021 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken